Επικαιρότητα

Ο Μαδούρο κάνει ταινία και τηλεοπτική σειρά τη ζωή του Ούγκο Τσάβες!

Ο Ούγκο Τσάβες είχε δικό του τοκ σόου με τίτλο «Alo Presidente» (Χαίρετε πρόεδρε) το οποίο μεταδιδόταν από τη δημόσια τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Να κάνει τη ζωή του προκατόχου του Ούγκο Τσάβες... ταινία (και τηλεοπτική σειρά) αποφάσισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο!

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει την ιστορία του ηγέτη της Μπολιβαριανής επανάστασης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο, ο οποίος ήταν προστατευόμενος του Τσάβες και τον διαδέχθηκε στην εξουσία όταν πέθανε από καρκίνο το 2013.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την παρουσίαση ενός βιβλίου αφιερωμένου στον Τσάβες, ο Μαδούρο δήλωσε ότι για το σκοπό αυτό η κυβέρνησή του θα συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα» των σκηνοθετών, ιστορικών, σεναριογράφων και ηθοποιών της Βενεζουέλας.

Σήμερα όλη η Βενεζουέλα, και ειδικά η πρωτεύουσα Καράκας, είναι γεμάτη με πορτραίτα του Τσάβες σε κεντρικά σημεία και δημόσια κτίρια. Στόχος της προσωπολατρίας, είναι η ενδυνάμωση του τρωθέντος προφίλ του Μαδούρο τη στιγμή που η λατινοαμερικανική χώρα έχει βυθιστεί σε μεγάλη οικονομική κρίση, μετά και την κατακόρυφη πτώση των τιμών του πετρελαίου που αποτελεί βασική πηγή εσόδων για τη Βενεζουέλα.

Σημειώνεται ότι ο Ούγκο Τσάβες είχε δικό του τοκ σόου με τίτλο «Alo Presidente» (Χαίρετε πρόεδρε) το οποίο μεταδιδόταν από τη δημόσια τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Στην εκπομπή αυτή ο Τσάβες πραγματευόταν θέματα που αφορούσαν τη χώρα.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x