Gossip

Ο «μπερμπάντης» Γκιγκς ξαναχτύπησε – Πάνω από 25 εκ. ευρώ θα του στοιχίσει το διαζύγιο

Το 2011 είχε γίνει χαμός με την εξωσυζυγική σχέση του Γκιγκς με την κουνιάδα του. Ο μπερμπάντης Ράιαν όμως ξαναχτύπησε με το φλερτ με μια σερβιτόρα να τον οδηγεί στο διαζύγιο.

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Ράιαν Γκιγκς είναι μπερμπάντης από τους λίγους και μάλιστα είχε προκαλέσει σάλο πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν είχε κυκλοφορήσει η κρυφή σχέση που είχε με τη γυναίκα του αδερφού του.

Εκτός από την κουνιάδα του όμως, ο βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ έχει κάνει το... φλερτ χόμπι, κάτι που έβαλε τέλος στον γάμο του.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Στέισι η οποία φαίνεται να μην άντεξε τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της.

inner
Ο Γκιγκς με τη γυναίκα του

Μάλιστα, ο Γκιγκς φαίνεται να έχει αδυναμία στις σερβιτόρες του εστιατορίου του που έχει μαζί με τη σύζυγο του, με τις οποίες είχε αναπτύξει πιο ιδιαίτερη σχέση από αυτή του υπαλλήλου – εργοδότη.

Πλέον η γυναίκα του Γκιγκς ζήτησε διαζύγιο, κάτι που θα «πονέσει» της τσέπη του παίκτη.

Γιατί; Γιατί η γυναίκα του διεκδικεί πλέον τα μισά χρήματα από την κοινή περιουσία τους, η αξία της οποίας ξεπερνάει τα 55 εκ. ευρώ.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 και έχει δύο παιδιά, τα οποία απέκτησε μετά το γάμο το 2007.

inner
Η κουνιάδα του με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν

inner
Το μοντέλο Ιμόγκεν Τόμας ήταν μια περιπέτεια του ακόμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x