Στίβος

Ο Μπολτ απαντά στους δύσπιστους για τον τραυματισμό του

Ο «άνθρωπος-αστραπή» ανάρτησε στο Τwitter μια ακτινογραφία του τραυματισμένου ποδιού του

Το «αντίο» του Γιουσέιν Μπολτ στους στίβους το περασμένο Σάββατο σίγουρα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε. Στην τελευταία του κούρσα, ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής τραυματίστηκε στα πρώτα 40 μέτρα του δικού του «κατοσταριού» και, όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να τερματίσει, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πραγματικά άδοξο φινάλε στην τεράστια καριέρα του.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, από εκείνη τη μέρα πολλοί «εξυπνάκηδες» έσπευσαν μέσω διαδικτύου να διατυπώσουν τις αμφιβολίες τους για το εάν πραγματικά ο Μπολτ τραυματίστηκε, υπονοώντας ότι έπαιζε θέατρο.

Έτσι ο Τζαμαϊκανός αποφάσισε να απαντήσει σε όσους αμφέβαλλαν για το εάν είναι τραυματίας ανεβάζοντας για λίγα λεπτά μία φωτογραφία με την ακτινογραφία του αριστερού ποδιού του.



«Δεν συνηθίζω να δίνω στη δημοσιότητα τα ιατρικά δεδομένα μου, αλλά με θλίψη μου έχω ακούσει αρκετούς το τελευταίο διάστημα να αμφισβητούν εάν όντως τραυματίστηκα. Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ τους φαν μου και η επιθυμία μου να κερδίσω το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν αποκλειστικά για να τους ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας. Θα ξεκουραστώ, θα αναρρώσω και θα προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο ποστ έμεινε πάνω μόνο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποσύρθηκε.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x