Gossip

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μαθαίνει οδήγηση σε αυτοκίνητο 50.000 ευρώ!

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο τιμόνι, εμφανίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου ο γιος Μπέκαμ, ο οποίος όμως έπεσε σε παράπτωμα που θα μπορούσε να του κοστίσει 75 ευρώ.

Όταν είσαι ο μεγαλύτερος από τους γιους της οικογένειας Μπέκαμ και ετοιμάζεσαι για να πάρεις το δίπλωμα οδήγησης, δεν θα μπορούσες παρά να κάνεις την πρακτική σου σε ένα απλό, ταπεινό όχημα Mercedes C Class αξίας 50.000 ευρώ.

inner

Ο 17χρονος Μπρούκλιν εθεάθη να οδηγεί σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου δίπλα στον δάσκαλό του, πέφτοντας ωστόσο σε ένα αρκετά σημαντικό παράπτωμα καθώς έλειπε το σήμα L από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την βρετανική νομοθεσία, το συγκεκριμένο σήμα θα πρέπει να βρίσκεται τόσο μπροστά όσο και πίσω ενώ για κάθε παράλειψή του επιβάλλεται πρόστιμο 75 ευρώ και 3 πόντοι στο δίπλωμα.

inner

Και μπορεί βέβαια η χρηματική ποινή να είναι αστεία για τον λογαριασμό των Μπέκαμ, οι πόντοι όμως κοστίζουν πολύ ακριβά, καθώς με συγκέντρωση 6 πόντων σε διάστημα δύο χρόνων αναστέλλεται η άδεια στους νέους οδηγούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x