Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης σε τίτλους!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραθέτει στο sport-fm.gr τα νούμερα που φέρνουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης.

· Με αφορμή το φινάλε της φετινής σεζόν και για όποιους δεν το ξέρουν: ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις τέσσερις-πέντε ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, αλλά και Κυπέλλων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στα πρωταθλήματα, η Ρέιντζερς είναι στα 54, η Λίνφιλντ της Βόρειας Ιρλανδίας στα 52, η Σέλτικ στα 48, ο Ολυμπιακός στα 44, η Μπενφίκα στα 36, η Άντερλεχτ στα 34 κι οι Άγιαξ, Γιουβέντους και Ρεάλ στα 33!

· Και στα Κύπελλα, η Λίνφιλντ είναι στα 43, η Σέλτικ στα 36, η Ρέιντζερς στα 33, η Μπαρτσελόνα στα 29, ο Ολυμπιακός στα 27, η Αούστρια Βιέννης στα 27, η Μπενφίκα στα 25 κι η Λέφσκι στα 25.

· Φαντάζομαι ότι προσέξατε, ότι μετά τις ομάδες της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου εκεί παίρνουν τους τίτλους τους από το 1890 (!), ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στα πρωταθλήματα και δεύτερος στα Κύπελλα πίσω από την Μπάρτσα! Και φυσικά είναι πρώτος σε πρωταθλήματα και Κύπελλα μαζί, με 71!

· Η δε μοναδική άλλη ομάδα (πλην Σκωτσέζων κι Ιρλανδών), που εκτός του Ολυμπιακού είναι μέσα στην λίστα αυτών με τους περισσότερους τίτλους στην Ευρώπη είναι η Μπενφίκα.

· Καλά για την Ελλάδα δεν το συζητάμε: ο Παναθηναϊκός, μοναδικός που είναι κάπως κοντά στον Ολυμπιακό, έχει 20 πρωταθλήματα και 18 Κύπελλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x