Μαχητικά Αθλήματα

«Ο Πακιάο θα τον τελειώσει σε 5 γύρους»

Αισιόδοξος ενόψει της μάχης του Μάνι Πακιάο με τον Τζέσι Βάργκας, εμφανίστηκε ο βοηθός του προπονητή του, Τζόναθαν Πεναλόσα, υποστηρίζοντας πως ο αγώνας δε θα κρατήσει πολύ.

Για τις 5 Νοεμβρίου έχει κανονιστεί το «ραντεβού» ανάμεσα στον Μάνι Πακιάο και τον Τζέσι Βάργκας, με έπαθλο τις ζώνες WBO welterweight, την οποία κατέχει ο Πακιάο, και lineral welterweight, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Βάργκας. Η προετοιμασία ενόψει του μεγάλου αγώνα έχει κορυφωθεί, με την πλευρά του Πακιάο να εκφράζει την αισιοδοξία ότι ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ θα επιβληθεί του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα, ο βοηθός προπονητή, Τζόναθαν Πεναλόσα, παρακολουθώντας την φόρμα του Πακιάο, τόνισε: «Ο Μάνι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κατά τη γνώμη μου. Πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς ο Χοσέ Ραμίρεζ (πυγμάχος με τον οποίο προετοιμάζεται ο Πακιάο) είναι επίσης πολύ καλός. Θεωρώ ότι ο Μάνι θα κερδίσει με τεχνικό νοκ-άουτ στον πέμπτο γύρο. Όσο πλησιάζει ο αγώνας, γίνεται γρηγορότερος και πιο δυνατός. Φαντάζομαι ότι ο προπονητής του, Φρέντι Ρόουτς, είναι εντυπωσιασμένος με την κατάστασή του».

Η προπόνηση του Πακιάο με τον Ραμίρεζ, το λεγόμενο sparring, τον καταβάλλει σωματικά, καθώς δεν έχει φθάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως αναφέρει το boxingscene.com.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν από τους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς, ανάμεσα σε δύο πυγμάχους με εντυπωσιακά ρεκόρ (27-1 ο Βάργκας, 58-2-6 ο Πακιάο). Παρά τα 37 του χρόνια, ο Πακιάο μπορεί να εγγυηθεί έναν εξαιρετικά θεαματικό αγώνα, με τον Βάργκας να είναι ένας ιδανικός αντίπαλος, ώστε τα νούμερα τηλεθέασης να απογειωθούν για μια ακόμη φορά.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x