Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο, απλά, παίρνει νταμπλ

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ του ντέρμπι που δεν έγινε και ο Ολυμπιακός τη γλίτωσε, όπως αποδεικνύει και η εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη.

Τι γλίτωσε ο Ολυμπιακός! Μην το πεις ούτε του… Γκαρθία.

Απέφυγε ένα αγώνα που αν τελικά αποτύπωνε τη διαφορά των δύο ομάδων σε αυτή τη χρονική περίοδο, θα ήταν κάτι αντίστοιχο της εξάρας των Σερρών.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί με τον χειμαρρώδη και καταιγιστικό του ρυθμό να παίρνει νίκες και να μην αφήνει κανέναν να τον αμφισβητήσει, πάει γραμμή για το νταμπλ.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Είναι πολύ δυσάρεστο, λυπάμαι… που βλέπω ότι αυτή η σύγκριση με τον πρωταθλητή είναι τόσο άδικη. Μοιάζει πολύ με τις χρονιές που ο Ολυμπιακός ξέφευγε με 20 βαθμούς κι ειρωνεύονταν τον ΠΑΟΚ που φώναζε για τη διαιτησία: «Φτιάξτε ομάδα και μετά διαμαρτυρηθείτε».

Ο ΠΑΟΚ αφήνει τον Ολυμπιακό τόσο μακριά ως συνολική εικόνα και αυτή η εικόνα ενισχύεται προφανώς από το πέρασμα της Νέας Σμύρνης, που έρχεται να συνοδεύσει όσα δεν είδαμε τελικά, δεν χαρήκαμε στο ντέρμπι (καλά, ντέρμπι λένε…) με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή.

Περνούν οι μέρες και γίνεται ντέρμπι της γκρίνιας, του παρασκηνίου και της σπέκουλας, για τους γιατρούς, τις γνωματεύσεις, τους εισαγγελείς και όσους τελικά θα λάβουν μέρος στο ντέρμπι των δικαστηρίων και δεν τολμά κανείς να μιλήσει για το ποδόσφαιρο, ειδικά από την πλευρά του Ολυμπιακού. Γιατί, πολύ απλά, δεν τον παίρνει. Δεν μπορεί πλέον. Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη κατηγορία.

Είναι μια σπουδαία ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το νταμπλ και αυτό δεν είναι διαπίστωση του 1-3 με τον Πανιώνιο. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη στιγμή που απέκτησε ρυθμό και δεν μπορεί να τον σταματήσει ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x