Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ έχασε το δρόμο, ο ΠΑΟ είναι εντός πορείας

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που έχασε πάλι το δρόμο στην προσπάθειά του να βρει… εστία στη Λεωφόρο και να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό του Kυπέλλου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αυτό το «δεν βρήκε εστία», που χρησιμοποιούμε από μικροί, φοριέται στον ΠΑΟΚ της Λεωφόρου, που ήταν αποχαυνωμένος από την τριάρα της Κυριακής, όταν σκότωσε… το θηρίο με τις εννέα αλλαγές, που δεν προϋπήρξε, δεν θα υπάρξει στο μέλλον και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αφετηρία για να ενθουσιαστείς και να παίξεις με τον πραγματικό ΠΑΟ, σε πραγματικό ημιτελικό.

Αποχαυνωμένος και αφελής. Χωρίς να επιθυμεί, αλλά, απλά να υφίσταται στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς λογική κι… ό,τι βγει από ένα τσούρμο που δεν έχει κατεύθυνση την αντίπαλη εστία, αλλά, τον… εναέριο χώρο της Λεωφόρου.

Με φόβο, παρά με σεβασμό σε αντίπαλο που διανύει μια περίοδο αξιόλογων αγωνιστικών παραστάσεων και με τη λογική που τον θέλει να στοχεύει σε έναν τίτλο.

Φέτος, αγαπητοί, το κύπελλο μοιάζει με το πρωτάθλημα, καθότι θα βγει μέσα από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού χώρου και αυτό του δίνει πρόσθετη και τεράστια αξία. Όποιος το κατακτήσει, είναι σχεδόν πρωταθλητής.

Αυτό, δεν φαίνεται να το έχουν διαχειριστεί με την απαραίτητη επιμέλεια στον ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστο αποδείχθηκε στον αγώνα της Λεωφόρου, όχι γιατί ήρθε το 2-0, αλλά, επειδή δεν έφτιαξε τίποτε απολύτως σπουδαίο, φωνάζει κακώς για ένα πέναλτι της συμφοράς κατά την προσφιλή του τακτική και λουφάρει για το πέναλτι του Κρέσπο και δεν οδηγείται πουθενά εκτός από την αυτουποβάθμισή του.

Όσο είναι καιρός, όσο υπάρχει χρόνος, κι αν υπάρχει η δυνατότητα για ανασύνταξη, ας φροντίσουν οι ιθύνοντες να επαναφέρουν τον ΠΑΟΚ σε ρυθμό διεκδίκησης του κυπέλλου, διότι κανείς δεν θα σας δώσει συγχαρητήρια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, δηλαδή, της πρώτης των πλέι-οφ.

Το βαρέθηκε ο κόσμος το ίδιο παραμύθι. Όλοι περιμένουν το κύπελλο. Κι αυτό μόνο ο Ουζουνίδης έχει πείσει ότι το θέλει όσο τίποτε άλλο. Στον ΠΑΟΚ μάλλον το… διαπραγματεύονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x