Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ γίνεται ομάδα για το Καραϊσκάκη

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την κατάκτηση της κορυφής, για τον ΠΑΟΚ στο δρόμο για το Καραϊσκάκη και την κατάκτηση ενός τίτλου από μία ομάδα με εξαιρετικές μονάδες.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το να βρεθείς στην κορυφή της βαθμολογίας δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Κι όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που το προσπαθεί συνεχώς αλλά δεν του βγαίνει...

Και τώρα πρόκειται να δοκιμαστεί στο Καραϊσκάκη και εκεί θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις.

Ειδικά όταν διανύεις μια χρονιά που την έχεις βαφτίσει "πρωταθλητισμού" και δεν μπορείς πλέον να κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω, δεν έχεις καν το δικαίωμα να διαπραγματευτείς το χρόνο και να ζητήσεις υπομονή από το ταλαιπωρημένο κοινό.

Δηλαδή, μονοδρόμισες μια πορεία που αν τυχόν καταλήξει κάπου αλλού, εκεί που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ του μεγαλοεπιχειρηματία Σαββίδη, μετά από τα περιβόητα πλέι-οφ, θα αποτελεί εκ νέου μια αποτυχία.

Δεν είναι ώρα ακόμη για απολογισμούς, ούτε καν για να σχηματίσουμε μια οριστική εικόνα του πρωταθλητή ή ακόμη και της εξέλιξης που θα έχει αυτό το πρωτάθλημα.

Ίσως μάλιστα, ακόμη και οι διαστάσεις που τείνει να λάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, να είναι υπερβολικές. Λες και τελειώνει το πρωτάθλημα και θα απονεμηθεί ο τίτλος.

Να παίρνεις από κάθε παιχνίδι αυτό ακριβώς που σημαίνει το αποτέλεσμά του κι όχι αυτό που προξενεί ως συναίσθημα στο ευρύ κοινό σου, που συνήθως απογοητεύεται και απορρίπτει την ομάδα σε κάθε στραβοπάτημα. Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε μόλις το μισό του πρώτου γύρου.
Είναι μεγάλη υπόθεση να πας στο Καραϊσκάκη και να αποδείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς την πρώτη θέση και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε αμφισβητήσει. Αυτό το πετυχαίνεις και με το αποτέλεσμα και με την εμφάνιση.

Η αφετηρία του ΠΑΟΚ για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κι όχι το παιχνίδι της χρονιάς είναι θετική. Ήταν ευχάριστος και παραγωγικός με τη Λαμία, που φημίζεται για τις αμυντικές της αρετές.

Είναι καιρός να δούμε αν τελικά υπάρχει πλέον διαφορά με τον περσινό ΠΑΟΚ, που έδειξε μεγάλα διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο και επιτυχημένα αποτελέσματα, για να διορθωθούν όσες ανορθογραφίες προηγήθηκαν. Και στο κάτω κάτω της γραφής, θα πρέπει επιτέλους αυτό το σύνολο με τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που λένε οι περισσότεροι ότι είναι το καλύτερο (ως μονάδες) να αποδώσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x