Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ θα το πάει μέχρι τέλους μόνο με νίκες

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ και την απόφαση του ντέρμπι, την επίδειξη σε ουδέτερο γήπεδο και τη διαφορά του με τον Ολυμπιακό.

Πως το είπες: «Ηθικός και επικοινωνιακός διασυρμός του ΟΣΦΠ, να γίνει και αγωνιστικός…»

Δηλαδή να ορισθεί το παιχνίδι και να δούμε ποιος είναι καλύτερο; Ποιος θα σταθεί όρθιος, ποιος μπορεί να αντισταθεί στον ΠΑΟΚ που παρασύρει στο διάβα του κάθε ελληνική ομάδα και δεν σταματά πριν τα τρία γκολ. Ποιος θα αδημονεί για να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης και να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με ένα αξιοπρεπές σκορ κι όχι το σκορ των Σερρών. Γλέντι τρικούβερτο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Εγώ θα προκαλούσα τον Ολυμπιακό σα αγώνα επίδειξης. Σε ουδέτερη έδρα. Κεκλεισμένων των θυρών. Μόνο τηλεοπτικό και σε περιγραφή επιλογής του Ολυμπιακού. Να ακούς να αναστενάζει σε κάθε γκολ και να μοιάζει ότι περνά από το μαρτύριο της σταγόνας.

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι εκτός από το ότι υπήρχε μια λογική προετοιμασία από την πλευρά του Ολυμπιακού για να αντιμετωπίσει την… υποδοχή της Τούμπας, τη φιλοξενία, για να είμαι πιο ακριβής, το αγωνιστικό κομμάτι έμοιαζε να είναι ένας εφιάλτης. Τον οποίο δεν υπήρχε καμία διάθεση να το ζήσει ούτε και ο πιο θρασύς φιλοξενούμενος.

Δεν μπορώ να αποσύρω την εκτίμησή μου, ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, που δεν έπαιξαν από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει άρδην την απόδοσή του και τις επιδόσεις του, είναι χαώδης. Βλέπουμε από τη μια ποδόσφαιρο και μας αρέσει, από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν ακόμη και σήμερα μια ταυτότητα, αλλά, πολλά προβλήματα και κακή αγωνιστική εικόνα.

Κατά συνέπεια, μου φαίνεται ότι ακόμη και εκείνο το 1,85 της νίκης του ΠΑΟΚ, ήταν τιμητικό για τον Ολυμπιακό. Ούτε και το τωρινό ποσοστό νίκης επί του ΠΑΟ, στο 1,35 μπορώ να το δω με συμπάθεια, αλλά, μόνο με έκπληξη.

Πάντως, αντιλαμβάνομαι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα και με όσα μετέφερε ο Αρετόπουλος στην αθλητική δικαστή, είναι μια δύσκολη κατάσταση και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα σχοινιά. Θα πρέπει να το παραδεχθούμε και αν θα πρέπει να λάβουμε κάτι σοβαρά υπόψη, είναι ότι δεν υπάρχει αξία πίσω από το να χαρακτηρίσεις ύπουλη τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, γιατί πολύ απλά, έχει αυτό το δικαίωμα.

Εχω, δε, εμπιστοσύνη στο σημερινό ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ που είναι ασυναγώνιστος στο γήπεδο και είναι βέβαιο ότι αν δεν χάσει βαθμούς ώστε να μείνει πίσω, είναι ικανός να το πάει μέχρι τέλους με νίκες. Που να σταματήσει;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x