Επικαιρότητα

Ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος σταματά τον αθλητισμό - Θα ασχοληθεί με την πολιτική

Ο Παύλος Μάμαλος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και να περάσει πλέον στον «στίβο» της πολιτικής.

Ο Παύλος Μάμαλος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και να περάσει πλέον στον «στίβο» της πολιτικής.

«Ο αθλητισμός για μένα τελείωσε. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ήταν οι τελευταίοι που συμμετείχα. Ήθελα να συνεχίσω για το Τόκιο, αλλά είχα ένα μεγάλο τραυματισμό (σ.σ. σπάσιμο κλείδας) και δεν μπορώ να σηκώσω 240-250 κιλά. Πονάω υπερβολικά και στόχος μου είναι να συνεχίσω στην πολιτική», δήλωσε στο ΑΠΕ ο 47χρονος που έχει κερδίσει τρία μετάλλια σε Παραολυμπιακούς αγώνες, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, στην άρση βαρών σε πάγκο.

Ο 47χρονος, ο κορυφαίος Ελληνας σε αυτή τη διοργάνωση εξήγησε και τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Κατεβαίνω γιατί αγαπώ την Ελλάδα και θέλω να εκπροσωπήσω τους αθλητές με αναπηρία και γενικότερα όλους τους αθλητές. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά, τη νεολαία μας και πιστεύω ότι με τη δύναμή μου, την καρδιά μου και την ψυχή μου, όπως ανέβηκα σκαλί σκαλί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, έτσι θα τα καταφέρω και στην πολιτική», δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x