TV

Ο πιο αντιπαθής χαρακτήρας των Friends

Είναι η πιο δημοφιλής κωμική σειρά όλων των εποχών. Όμως δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες της το ίδιο αγαπητοί. Μια έρευνα ανέδειξε τον πιο… αντιπαθή από τα «Φιλαράκια».

Η σειρά «Friends» ή ελληνιστί… «Φιλαράκια» εξακολουθεί να έχει τεράστια απήχηση ακόμη και έντεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της. Κι όμως, δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες της το ίδιο συμπαθείς στο κοινό. Για την ακρίβεια, κάποιοι κατέληξαν να θεωρούνται ακόμη και αντιπαθείς.

Έρευνα κάλεσε τους συμμετέχοντες να βαθμολογήσουν τους χαρακτήρες της σειράς, τους έξι της σειράς συν τον… κομπάρσο Γκάνθερ, δίνοντας τρεις βαθμούς στον πιο συμπαθή, δύο στον δεύτερο, έναν στον τρίτο, κανέναν στον τέταρτο, μείον έναν στον πέμπτο, μείον δύο στον έκτο και μείον τρεις στον έβδομο.

Πιο συμπαθής αποδείχτηκε πως είναι ο Τσάντλερ με +1.279 βαθμούς, ακολούθησε με +1.040 ο κολλητός του, Τζόι, ενώ τρίτη ήταν η Φοίβη με +530 και τέταρτη η Μόνικα με +112. Αρνητικό πρόσημο είχαν οι άλλοι τρεις, με τη Ρέιτσελ στο -224 και τον Ρος στο -1.568, πίσω ακόμη και από τον Γκάνθερ που είχε -1.123.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x