sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο πιστός στρατιώτης, Αντρές Ινιέστα

Συμπλήρωσε τον θρίαμβο της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2010, πετυχαίνοντας το σπουδαιότερο γκολ: Αυτό που χάρισε στους φούριος ρόχας τον τίτλο.

Ένας πιστός στρατιώτης της Εθνικής Ισπανίας και ο άνθρωπος που έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στον μοναδικό μέχρι σήμερα θρίαμβο των φούριας ρόχας σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αντρές Ινιέστα ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ στην παράταση του αγώνα με την Ολλανδία ανέβασε την Ισπανία για πρώτη φορά στην κορυφή του κόσμου.



Με συμπληρωμένα 12 χρόνια παρουσίας στην εθνική ομάδα και άλλα 6 στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα παίδων, εφήβων και ελπίδων της χώρας ο Ινιέστα ετοιμάζεται για το τέταρτο Παγκόσμιο Κύπελλο με το εθνόσημο.

Μπορεί ποτέ να μην κέρδισε μια Χρυσή Μπάλα λόγω του ανταγωνισμού του με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη στον θριαμβευτικό τελικό του 2010και το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα εκείνου του Μουντιάλ είναι μια αναγνώριση της τεράστιας συνεισφοράς του στον ανεπανάληπτο μέχρι σήμερα θρίαμβο της Εθνικής Ισπανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x