Betmasters

Ο Πρίγιοβιτς και οι… άλλοι

Η μάχη του πρώτου σκόρερ στη φετινή Σούπερ Λίγκα αναμένεται να κλέψει την παράσταση και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Το παζλ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και το πρόωρο ξεκίνημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ατρόμητου και Αστέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τους αναγκάζει να ολοκληρώσουν πρόωρα τα ρόστερ τους.

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν στη χώρα μας βγήκαν και υπόσχονται μπόλικο χρήμα. Ξεκάθαρο φαβορί δείχνει να είναι ο Πρίγιοβιτς, όπως μαρτυρούν οι αποδόσεις, αλλά άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη.

Σίγουρα ο εξαιρετικός φορ του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει το προβάδισμα, αφενός γιατί έχει «ψηθεί» πλέον στην κατηγορία και αφετέρου γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν την πρόθεση να πάρουν κάποιον φορ περιοχής ως εναλλακτική λύση. Σαν να μην έφτανε αυτό έδιωξαν και τον Κουλούρη δανεικό.

Ακολουθεί ο Γκερέρο του Ολυμπιακού, που στα φιλικά έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί κάποιον χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Ακολουθεί ο Ανσαριφάρντ, που είναι ταλαντούχος, ξέρει καλά τα κατατόπια της κατηγορίας πέρσι πέτυχε 17 γκολ συνολικά, αλλά το θέμα είναι πόσο χρόνο θα πάρει φέτος και σε ποια θέση ακριβώς θα αγωνίζεται.

Καλοπληρώνει η επιλογή του Λιβάγια, αλλά και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η απόδοσή του από το που θα επιλέξει ο Ουζουνίδης να τον χρησιμοποιήσει. Πέρσι σταμάτησε στα οχτώ γκολ. Φέτος μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερα μονοπάτια, αλλά για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ χρειάζονται πολλοί παράγοντες.

Τέλος επιλογή που αξίζει το ρίσκο είναι ο Μανιάς, που πέρσι έβγαλε μάτια και φέτος μπορεί να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις πετυχαίνοντας διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Ποιος θα πάρει το χρυσό παπούτσι στη φετινή Σούπερ Λίγκα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x