Ο Δανός πρόεδρος της world sailing παρακολουθεί από κοντά τις συνεχείς επιτυχίες των Ελλήνων ιστιοπλόων τα δύο τελευταία χρόνια και με την παρουσία του στην Αθήνα για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο δείχνει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής κοινότητας για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Ταυτόχρονα ο κ. Αντερσεν στέλνει ένα μήνυμα στην ΕΙΟ, τους ομίλους, τους αθλητές και τους προπονητές τους ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και μπορεί να βοηθήσει από τη θέση του προέδρου της world sailing.

Εκτός από τους ιστιοπλόους θα βραβευτούν οι πρωταθλητές όμιλοι των έξι περιφερειών και ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς μετά από ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Προπονητών Ιστιοπλοΐας (ΠΑ.Σ.Π.Ι.)

Στο site της Ε.Ι.Ο θα δείτε αναλυτικά όλες τις διακρίσεις των ιστιοπλόων που θα τιμηθούν στην «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2017».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα και όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα την παρουσιάσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Η γιορτή της ΕΙΟ θα καλυφθεί σε live streaming από το κανάλι της ομοσπονδίας στο YouTube


Ανεβαίνει ο Μιτάκης στο Ευρωπαϊκό ΦΙΝΝ

Στην 17η θέση της γενικής βαθμολογίας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ ανέβηκε ο Γιάννης Μιτάκης. Οι αγώνες γίνονται στο Καντίθ της Ισπανίας και στις δύο τελευταίες κούρσες ο αθλητής του ΝΟΕ τερμάτισε 5 και 26 αντίστοιχα. Στην πρώτη ιστιοδρομία ήταν 37ος και με 68 βαθμούς έχει πολλά περιθώρια για αισθητή βελτίωση.