Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο πρωταθλητής είναι στην Τούμπα και η φοβισμένη πρωταθλήτρια

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το θάρρος που έδειξε ο Πανιώνιος και βγήκε στο δεύτερο μέρος για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Η ομοιότητα στην παρουσία του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (την πιο πρόσφατη και… σημαδιακή στην Τούμπα), είναι η εξής:
Ο Πανιώνιος επέστρεψε στο γήπεδο μετά το πρώτο εφιαλτικό ημίχρονο. Δεν… τρομοκρατήθηκε. Δεν φοβήθηκε, παρά το 2-0 που θα μπορούσε να ήταν υπερδιπλάσιο και να είχε οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια ιστορική νίκη- ρεκόρ.

Αν δεν τραβούσε χειρόφρενο, τότε οι παίκτες του Πανιωνίου κι όποιος άλλος αποφασίζει, θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο ενός διασυρμού, άνευ προηγουμένου.΄

Θα μου πείτε δεν μπήκε ο Ιβαν με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο. Και ποιος είπε ότι οι παίκτες το είχαν δει και τρομοκρατήθηκαν. Τους το είπαν οι… φωτογραφίες και μετά έβγαιναν… selfie με αστυνομικούς στα αποδυτήρια.

Όσο μοντάζ κι αν έκανε ο ΠΑΟΚ, στο βίντεο που έδωσε στον Σκουτέρη, νομίζω ότι τις εκφράσεις στο πρόσωπο των παικτών της ΑΕΚ που χαριεντίζονταν στη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, δεν μπορεί… Κάτι από όλα αυτά που είδαμε, με χαμόγελα και χαβαλέ και … social media στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, θα είναι αληθινά.

Τέτοιο τρόμο, αυτόν τον φόβο που σε κυριεύει και ξέρεις ότι αν βγεις στο γήπεδο και αντικρίσεις τον ΠΑΟΚ με τους… βαθμούς του Λουτσέσκου, τους 61, δηλαδή, του πρωτοπόρου, τον νοιώθεις από το πρώτο λεπτό. Όταν βρίσκεται σε θέση βολής από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα η γραμμή κρούσης κι ο ΠΑΟΚ καταλήγει να κάνει πλάκα, χάνοντας μια ντουζίνα ευκαιρίες σε αν ημίχρονο, αφού έχει χώσει δυό γκολ.

Εν κατακλείδι, μεγαλύτερο θάρρος χρειαζόταν στον Πανιώνιο να βγει στο δεύτερο ημίχρονο από ότι η ΑΕΚ.

Η τρομοκρατημένη πρωταθλήτρια (ποιος ξέρει τι θα μου σούρουν πάλι…), που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε γιατί το έπαιξε φοβισμένη και πόσο επωφελήθηκε τελικά, κερδίζοντας το πρωτάθλημα του… σώματος των δικαστών και του δικηγορικού συλλόγου.

Το αυτονόητο προσπαθούμε να εξηγήσουμε στην Ελλάδα κι όλοι μας ξέρουμε γιατί, πως και ποιος τελικά είναι ο καλύτερος, πέρα από τα καραγκιοζλίκια και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x