Μαχητικά Αθλήματα

Ο πρώτος διεθνής τίτλος πυγμαχίας στην Ελλάδα

Κάτι που παλιότερα θα θεωρούταν ουτοπία, σε δέκα ημέρες θα γίνει πραγματικότητα. Η Αρετή Μαστροδούκα θα διεκδικήσει διεθνή τίτλο πυγμαχίας στην Ελλάδα, στο main event του Gods of War 5.

Μετά από συζητήσεις και προσπάθειες που κράτησαν καιρό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα τεθεί υπό διεκδίκηση τίτλος πυγμαχίας σε συνεργασία με ομοσπονδία του εξωτερικού -στην προκειμένη περίπτωση της GBU.

Η... τυχερή της υπόθεσης είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες πυγμάχους, η Αρετή Μαστροδούκα. Έπειτα από 7 αγώνες με ισάριθμες νίκες, που την έφεραν στο Νο 10 της κατηγορίας στον κόσμο, θ' αντιμετωπίσει την Hana Horakova στο main event του Gods of War 5 (κλειστό Δαΐς, Μαρούσι - 12 Οκτωβρίου). Ο αγώνας θα γίνει στα 61 κ. σε 10 γύρους των 2 λεπτών.

Η Τσέχα αντίπαλός της βρίσκεται στο Νο1 των rankings στη χώρα της. Αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2009, μετρώντας 16 επίσημα ματς. Είναι εξίσου έμπειρη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, «τρέχει» σερί τριών νικών (ο πιο πρόσφατος με ΤΚΟ) και στο παρελθόν έχει διεκδικήσει τίτλο της WBF.

Για να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα η αναμέτρηση, θα συνδράμουν δύο supervisor από το εξωτερικό. O ελληνικής καταγωγής, Νίκο Πυλαρινός (GBU Supervisor) και ο πρόεδρος της Αυστριακής Ομοσπονδίας, Willibald Palatin.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x