Ελλάδα

Ο Ρανιέρι αποφασίζει

Συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή είχε την Τρίτη ο Κλαούντιο Ρανιέρι, για την προετοιμασία ενόψει EURO 2016, αλλά και οργανωτικά θέματα. Αλλάζουν σχεδόν όλοι οι τεχνικοί στα κλιμάκια της Εθνικής.

Την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά θέματα που αφορούν τις Εθνικές ομάδες είχαν Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης (12/8).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συζήτησε αρκετή ώρα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με το επίκεντρο της κουβέντας να είναι η προετοιμασία ενόψει των ματς για τα προκριματικά του EURO 2016.

Οι δύο άντρες φάνηκε να έχουν κοινή αντίληψη για τα θέματα που συζητήθηκαν, όμως θα επανέλθουν ξανά στο προσκήνιο σε επόμενη συνάντηση προκειμένου να διευθετηθούν και οι λεπτομέρειες.

Όσον αφορά την οργάνωση των «μικρών» Εθνικών, αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όλων των κλιμακίων -πλην της Εθνικής Ελπίδων- με τον Γιώργο Σαρρή να εξουσιοδοτεί εν λευκώ τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την πρόσληψη των αντικαταστατών.

Ο Ρανιέρι έχει ήδη παραλάβει βιογραφικά στα χέρια του, θα τα αξιολογήσει και θα κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις στους αρμόδιους της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x