Viral

Ο Σακίλ έδωσε φιλοδώρημα… 4.000 δολαρίων σε σερβιτόρα! (video)

Large -και όχι μονάχα στις σωματικές διαστάσεις- αποδεικνύεται ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Όπως αποκάλυψε, έχει δώσει tip 4.000 δολαρίων σε σερβιτόρα, ενώ κάθε φορά αφήνει 300 δολάρια στον παρκαδόρο.

Μεγάλος κιμπάρης -εκτός από μεγάλος παίκτης και ασυναγώνιστος χαβαλές- είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live, ο παλαίμαχος άσος ρωτήθηκε για τη φήμη που τον θέλει να αφήνει μεγάλα φιλοδωρήματα. Παραδέχθηκε λοιπόν ότι είναι large σε όλους τους τομείς.

«Δεν έχω ποτέ χρήματα πάνω μου. Δίνω γενικά μεγάλα tips, αλλά δεν κουβαλάω χρήματα μαζί μου. Πριν από λίγες μέρες πήρα κάτι ντόνατς και μια σόδα και ζήτησα να πάω σπίτι να φέρω χρήματα για να πληρώσω.

Όταν, όμως, είμαι σε ένα εστιατόριο δίνω μεγάλα tips, θέλω να δείχνω στον κόσμο την εκτίμησή μου. Όταν φεύγω ρωτάω τον σερβιτόρο πόσα θέλει. Το περισσότερο που μου έχουν ζητήσει είναι 4.000 δολάρια. Του είπα: "Εντάξει, κανένα πρόβλημα". Ήταν μια νεαρή κοπέλα και μου απάντησε: «Θεέ μου, θα πληρώσεις το ενοίκιό μου για δύο μήνες»
, είπε χαρακτηριστικά.

Αφού το έφερε, δε, η κουβέντα, συμπλήρωσε: «Στους παρκαδόρους δίνω 300 δολάρια. Αν δεν έχω μαζί μου χρήματα, απλά δεν σταματώ και συνεχίζω να οδηγώ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x