Viral

Ο Σιμεόνε «έσκασε» στα γέλια όταν ο Κουρτουά παρέλαβε το μετάλλιό του στο Σούπερ Καπ! (pics/video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Τσόλο Σιμεόνε να «σκάει» στα γέλια, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Κουρτουά παρέλαβε το μετάλλιο του… ηττημένου στο Σούπερ Καπ.

Δεν… κρατήθηκε ο Τσόλο Σιμεόνε και μάλλον βγήκε προς τα έξω αυτό που είχε στο μυαλό του. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, που κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στη συμπολίτισσα Ρεάλ, να «σκάει» στα γέλια τη στιγμή που ο Κουρτουά παραλαμβάνει το μετάλλιο του φιναλίστ. Μάλιστα είναι τόσο δυνατό το γέλιο του, που πέφτει στην αγκαλιά του Γοδίν, αφού είχε κυριολεκτικά δακρύσει.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε καθόλου, αλλά έγινε στόχος σφυριγμάτων από τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος», αφού έχει περάσει σημαντικά χρόνια της καριέρας του στην Ατλέτικο και πλέον επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της μισητής αντιπάλου Ρεάλ. Ο Κουρτουά, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα εριστικός κατά την παρουσίασή του από την «Βασίλισσα» φΙλώντας το έμβλημα στη φανέλα.

Ο Τσόλο Σιμεόνε, λοιπόν, το καταχάρηκε που ο πρώην παίκτης Ατλέτικο και νυν της Ρεάλ, ξεκίνησε το νέο του ταξίδι με βαριά ήττα από την πρώην του ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:




inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x