Τεχνολογία

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κυρίαρχος και στο Facebook

Tο Νο1 αθλητικό brand της χώρας οδηγεί την κούρσα και στο Facebook.

Σε μια εποχή που το μεγαλύτερο μέρος της πληροφόρησης έρχεται μέσα από τα social media ο ΣΠΟΡ FM 94.6 αποδεικνύεται κυρίαρχος και σε αυτό τον τομέα.

Ο νούμερο 1 αθλητικός σταθμός της χώρας ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που είδε το Facebook ως ευκαιρία επικοινωνίας με τους ακροατές και τους αναγνώστες του sportfm.gr φτιάχνοντας αρχικά το γκρουπ του σταθμού στις αρχές του 2009 και έναν χρόνο αργότερα μαζί με τις αλλαγές που έγιναν στην κορυφαία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε άμεσα με την επίσημη σελίδα του σταθμού στο Facebook.

Τώρα σχεδόν έξι χρόνια μετά η σελίδα μας έγινε η πρώτη σελίδα αθλητικού μέσου που ξεπερνά τις 400.000 like.

Τι να τα κάνεις όμως τα νούμερα όταν δεν συνοδεύονται από κινήσεις που θα κάνουν πιο άμεση την πληροφόρηση του χρήστη.

Σε αυτό τον τομέα η σελίδα του ΣΠΟΡ FM είναι εδώ και καιρό και με τεράστια η διαφορά αυτή με το μεγαλύτερο engagement χρηστών. H συγκεκριμένη μέτρηση έχει να κάνει με τα συνολικά likes, comments και shares των δημοσιεύσεων και σε σταθερή βάση διπλάσια και τριπλά σια κάποιες φορές από τον ανταγωνισμό.

Αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε όλους και το μόνο που χρειάζεται για να τα δεις είναι να κλικάρεις πάνω στα like της κάθε σελίδας.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός δηλαδή.

Στόχος μας είναι μέσω του Facebook να σας παρέχουμε άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν, όχι μόνο στον τομέα των αθλητικών, αλλά σε όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα. Πολιτικά, κοινωνικά, αστυνομικά, δικαστικά, gossip, τα πάντα!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση και βάζουμε τον επόμενο στόχο. Οι 500.000 είναι κοντά για αυτό βάζουμε τον πήχη πλέον στο εκατομμύριο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x