Δελτία Τύπου

Ο ΣΠΟΡ FM και στην Κύπρο!

Από τις 23 Ιανουαρίου το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Ελλάδας άρχισε να εκπέμπει και στην Κύπρο, με το δικό του όνομα, τη δική του σφραγίδα και τη δική του διαχρονική δυναμική.

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0, το νέο μεγάλο αθλητικό ραδιόφωνο της Κύπρου, ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να διαγράψει πρωταγωνιστική πορεία, δίνοντας στον Κύπριο φίλαθλο τη δυνατότητα της πλήρους ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας, μέσα από ένα πλούσιο και δυναμικό μενού.

Σύνθημα μας, μόνο αθλητικά! Στόχος μας, η συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 95,0 να καταστεί πολύ σύντομα η πρώτη επιλογή του Κύπριου φίλαθλου-ακροατή.

Μετά από μία εντατική προετοιμασία, ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου πέτυχε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις των ακροατών χάρη στη συμβολή μίας μεγάλης ομάδας έμπειρων αθλητικών συντακτών και ειδικών συνεργατών.

Πέρα από τις εκπομπές ενημέρωσης, συζήτησης, σχολιασμού και ψυχαγωγίας, ιδιαίτερη σημασία δίδεται στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, όλων των πρωταθλημάτων, με πολύωρες ειδικές εκπομπές.

Έχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπομπής του ΣΠΟΡ FM στην Κύπρο, ο ΣΠΟΡ FM 95,0 ξεκίνησε ήδη τον πρωταθλητισμό! Η ποιότητα, η διαφορετικότητα, η αμεσότητα, το κύρος και η αξιοπιστία του ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου του εγγυώνται την επιτυχία του!

Με τη συνεργασία και τη στήριξη του Νο1 αθλητικού brand στην Ελλάδα, ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0 είναι εδώ! Και θα γράψει… ιστορία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x