Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Στάριτζ της δίνει το εύκολο γκολ!

Μήπως τελικά για την Λίβερπουλ είναι καλύτερο να παίζει όλα τα παιχνίδια της μακριά από την έδρα της; Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάλιστα έκανε σε τρία από αυτά τα παιχνίδια εντυπωσιακές νίκες σκοράροντας 13 φορές και πετυχαίνοντας τεράστια σκορ, με την εμφάνιση της καταφέρνει να πείσει και τον πιο δύσπιστο! Τι εχει ομως αλλάξει από τη στιγμή που ο Γερμανος την ανέλαβε; Πρώτα απ' όλα η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών στον εαυτό τους. Η Λίβερπουλ που δεν είχε νικήσει για σχεδόν δύο μήνες παιχνίδι από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τεταρτο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τώρα μετράει επτά νικηφόρα παιχνίδια στα τελευταία οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ούτε πριν έχανε ματς,αφου επι Ροτζερς ειχε πολλές ισοπαλίες και η τελευταία της ήττα εκτός έδρας αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι στο Ολντ Τράφορντ πριν απο τρεις μήνες! Αν δεν είχε συμβεί το στραβοπάτημα με την Κρίσταλ Παλας το οποίο φαίνεται να στοιχειώνει και τον ίδιο τον Κλοπ σύμφωνα με δηλώσεις του, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή θα ήταν μόλις τρεις πόντους πίσω από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x