Ψυχαγωγία

Ο Στέλιος Κρητικός μας ταξίδεψε με την εντυπωσιακή παρουσίαση του παραμυθιού του (pics, video)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παραμυθιού του, ηθοποιού, Στέλιου Κρητικού. Μαζί του ήταν οι φίλοι του από το «Survivor» αλλά και πλήθος κόσμου και μικρών παιδιών.

Ήταν μία βραδιά που τους ταξίδεψε όλους μέχρι τα αστέρια και τον Άγιο Δομίνικο. Ο Στέλιος Κρητικός παρουσίασε το νέο του παραμύθι, εμπνευσμένο στο «Survivor», με τίτλο «Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι», στο Ίδρυµα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Ο µικρός Ντοµινίκ, ένα αγόρι από τον Άγιο Δοµίνικο, θυµώνει µε το φεγγάρι γιατί αισθάνεται ότι κινδυνεύουν όσα αγαπάει. Έτσι παίρνει τη µεγάλη απόφαση! Είναι όµως η σωστή;

Για το νέο του παραμύθι, μίλησαν οι συμπαίκτες του από το παιχνίδι επιβίωσης και πολύ καλοί του φίλοι, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μιχάλης Μουρούτσος και Νάσος Παπαργυρόπουλος. Επίσης, για τον μικρό Ντομινίκ μίλησε και η σύζυγός του και χορογράφος, Κάτια Παπαδοπούλου.

inner

Το παρών έδωσαν και άλλοι συμπαίκτες του από το «Survivor», αλλά και συνάδελφοί του ηθοποιοί, όπως και πλήθος κόσμου και μικρών παιδιών. Εκεί ήταν οι Φελίσια Λαπάτη, Μαρία Σαμαρίνου, Εύη Σαλταφερίδου, Λάουρα Νάργιες, Σόφι Πασχάλη, Αλέξανδρος Παρθένης, Άκης Δείξιμος, Τέτα Καμπουρέλη, Σπύρος Μπιμπίλας, το συγκρότημα Vegas και πολλοί άλλοι.

Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Παναγιώτα Λιβάνη, από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Εξαιρετική ήταν και η δραματοποίηση του παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι. Οι συντελεστές ήταν οι εξής:

inner

Καλλιτεχνική επιµέλεια - Κινησιολογία: Κάτια Παπαδοπούλου.
Μουσική επιµέλεια: Γιάννης Μωραΐτης.
Κοστούµια: Celebrity Skin.
Συµµετέχουν: Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, Άρης Κρητικός και Μελίνα Τράκα.

inner

«Πολύς κόσμος ήξερε τον Στέλιο από τη θεατρική του πορεία, πολλοί τον γνώρισαν μέσα από το παιχνίδι, εγώ είχα την τύχη να τον γνωρίσω ζώντας μαζί του τρεισήμισι μήνες. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός, με πολλές ευαισθησίες, ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει», είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

inner

«Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο κυλούσαν πολύ αργά. Τα παραμύθια του Στέλιου μας έκαναν να ταξιδεύουμε, να φεύγουμε από τη συνήθεια και την καθημερινότητα», ανέφερε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

inner

«Είσαι εξαίρετος άνθρωπος, εξαιρετικός πατέρας. Θυμάμαι όταν κοιτούσαμε μαζί τα αστέρια στον Άγιο Δομίνικο. Ο Στέλιος μας έλεγε τα παραμύθια του και μερικοί κρατούσαμε και κομμάτια. Είναι πατέρας και αυτό τον κάνει να γνωρίζει καλύτερα τι πρέπει να γράψει και πώς να μιλήσει στα παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Στέλιος Κρητικός δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, συνομίλησε με όλους και υπέγραψε τα βιβλία του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x