Ισπανία

Ο θόρυβος δημιουργεί πρόβλημα στον Αλόνσο

Δεν μπορεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάμπι Αλόνσο, λόγω του προβλήματος που έχει στο αριστερό αυτί από το προηγούμενο έτος.

Περισσότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών είναι τα προβλήματα που έχει ο Τσάμπι Αλόνσο από την διάτρηση που υπέστη στο αριστερό αυτί κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Βαλένθια στο 2013.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί ήλπιζαν πως ο τραυματισμός του Ισπανού χαφ δεν ήταν τόσο σοβαρός, όμως εκείνος δεν δείχνει να είναι άνετος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής μέσος συμμετέχει στις προπονήσεις με βαμβάκι στο αυτί, όμως, στους αγώνες δεν είναι 100% συγκεντρωμένος στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αυτί του επηρεάζεται από τον θόρυβο που δημιουργούν οι οπαδοί και δεν του επιτρέπει να είναι συγκεντρωμένος στις συνθήκες των παιχνιδιών.

Για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή από τον Κάρλο Αντσελότι στο ημίχρονο του αγώνα με την Θέλτα στο «Μπερναμπέου».

Στο πρώτο παιχνίδι του έτους κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπέφερε πολύ, αφού η χωρητικότητα του Khalifa Stadium δεν μεγάλη όσο η έδρα της «βασίλισσας» και οι εξέδρες είναι πιο κοντά και δημιουργούν πραγματικά άσχημη ψυχολογία στον παίκτη.

«Μπορεί να έχουν επηρεαστεί τα νεύρα του και έτσι αισθάνεται διαφορετικό τον θόρυβο που δημιουργούν οι οπαδοί στις εξέδρες. Επίσης, είναι θέμα προσαρμογής για να αντισταθμίσει την ακρόαση του αυτιού του», τόνισε ο Δρ Νίκολας Μεάνα, του Πανεπιστημίου του Μπαρακάλντο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x