Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Τόμισλαβ Ίβιτς πέτυχε παντού εκτός από την Ελλάδα. Αρνηθήκαμε να καταλάβουμε την ιδιοφυΐα του

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τον Τόμισλαβ Ίβιτς, ο οποίος ήρθε προκειμένου να φέρει επανάσταση στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έφυγε μόλις 102 ημέρες μετά την πρόσληψή του!

Ήταν ένας άνθρωπος που αφίχθη στα μέρη μας όχι για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα, αλλά επειδή πίστεψε πως μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο μία ομάδα που μόλις έναν χρόνο πριν είχε φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει στο «Replay», τη νέα στήλη του στο Sport-Retro.gr, για τον Τόμισλαβ Ίβιτς, ο οποίος ήρθε προκειμένου να φέρει επανάσταση στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το 3-5-2 πριν από 31 χρόνια, αλλά έφυγε μόλις 102 ημέρες μετά την πρόσληψή του!

Όπως στα αστυνομικά έργα, θα μπορούσαμε να πάμε ανάποδα. Το ημερολόγιο έγραφε 5 Νοεμβρίου 1986. Ήταν η μέρα που οι αθλητικές εφημερίδες, αλλά και οι σελίδες με τα σπορ στις πολιτικές, έκαναν λόγο για «απαλλαγή του Παναθηναϊκού» από τον άνθρωπο που είχε μπερδέψει την ομάδα και τον κόσμο στους μήνες που είχαν προηγηθεί.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Sport-Retro.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x