Πρωινό της 8ης Ιουνίου του 1996 ένα όνειρο που ακουγόταν τρελό μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα όπου το συζητούσαμε έπαιρνε σάρκα και οστά!

Βγήκαμε στον αέρα αλλάζοντας το τοπίο στα αθλητικά ραδιόφωνα και η αγάπη του κόσμου έφερε το ραδιόφωνο στην κορυφή μέσα σε μια τριετία ακουμπώντας και το 11% το 2004.

Με το Νίκο Πορτοκάλογλου να μας προσφέρει τη διασκευή του σήματος από το θρυλικό «Είμαστε πια πρωταθλητές», με Γιάννη Διακογιάννη και το Νίκο Κατσαρό να στηρίζουν με καθημερινή παρουσία, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να είναι δίπλα μου στην πρεμιέρα στις 10 το πρωί μετά το πρώτο μας δελτίο με την Ελισάβετ Κυρίτση (που πίστευε όπως της είπε ο Βασίλης Γερασίμου πως κάναμε δοκιμή) βγήκαμε στον αέρα με τον Παντελή Καλαϊτζίδη να τρέχει μαζί με τον Αντώνη Μπόκτορ να διορθώσει τις πάμπολλες τεχνικές ατέλειες του «νεογέννητου».

Με το Μπάμπη Χριστόγλου και τον Γιώργο Χελακη (αργότερα και με το Γιώργο Δημα) πετύχαμε κάτι που όλοι θεωρούσαν αδύνατο, να περάσει ένας αθλητικός σταθμός σε όλα τα κοινά και να πιάνει πάνω από 4% που τότε έμοιαζε ως κορυφή του Έβερεστ!

Ένα ευχαριστώ σε για εκείνη τη υπέροχη περίοδο....αυτό είναι το Filofax του 1996 δικό μου ιερό κειμήλιο με τα σχέδια επί χάρτου που έγιναν πραγματικότητα!

Και ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κόσμο που το στήριξε και μέρα που είναι η σκέψη πάει σε αυτούς που πια δεν είναι δίπλα μας έχοντας φύγει από τη ζωή ... ο Φιλιππας Συρίγος, ο Αντωνης Μποκτορ, ο Μιχάλης Ηλιού και ο Χαράλαμπος Τσιριμονακης....

Και προσωπικά ένα ευχαριστώ στην Άντζελα που δεν είναι πια εδώ και η οποία στήριξε τη τρέλα μου και με τη σχολή και με το ραδιόφωνο λέγοντας μου πως αν δεν το έκανα και δεν τολμούσα θα το μετάνιωνα.... thank you always and eternally... Σπορ FM 94,6

Δείτε την ανάρτησή του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά ?? ΣΠΟΡ FM 94,6 radio ?? Πρωινό της 8ης Ιουνίου του 1996 ένα όνειρο που ακουγόταν τρελό μολις μερικούς μηνες νωρίτερα όπου το συζητούσαμε έπαιρνε σάρκα και οστά! Βγήκαμε στον αέρα αλλαζοντας το τοπίο στα αθλητικά ραδιόφωνα και η αγάπη του κόσμου έφερε το ραδιόφωνο στην κορυφή μέσα σε μια τριετία ακουμπώντας και το 11% το 2004. Με το Νίκο Πορτοκαλογλου να μας προσφέρει τη διασκευη του σηματος από το θρυλικό “Είμαστε πια πρωταθλητες,”με Γιάννη Διακογιάννη και το Νίκο Κατσαρο να στηρίζουν με καθημερινή παρουσία, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να είναι δίπλα μου στην πρεμιέρα στις 10 το πρωί μετά το πρώτο μας δελτίο με την Ελισαβετ Κυριτση (που πίστευε οπως της είπε ο Βασιλης Γερασιμου πως κάναμε δοκιμή) βγήκαμε στον αέρα με τον Παντελή Καλαϊτζίδη να τρέχει μαζί με τον Αντώνη Μποκτορ να διορθώσει τις παμπολλες τεχνικες ατελειες του «νεογέννητου» Με το Μπαμπη Χριστόγλου και το Γιώργο Χελακη (αργότερα και με το Γιώργο Δημα) πετύχαμε κάτι που όλοι θεωρούσαν αδύνατο, να περάσει ενας αθλητικός σταθμός σε όλα τα κοινά και να πιάνει πάνω από 4% που τότε έμοιαζε ως κορυφή του Έβερεστ! Ένα ευχαριστώ σε ολους και ολες για εκείνη τη υπέροχη περίοδο....αυτό είναι το Filofax του 1996 δικό μου ιερό κειμήλιο με τα σχέδια επι Χαρτου που έγιναν πραγματικότητα!Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κόσμο που το στήριξε και μέρα που είναι η σκέψη πάει σε αυτους που πια δεν είναι δίπλα μας εχοντας φύγει από τη ζωή ... ο Φιλιππας Συρίγος , ο Αντωνης Μποκτορ ο Γιωργος Κουτρουτσος ο Μιχαλης Ηλιού και ο Χαράλαμπος Τσιριμονακης.... Και προσωπικά ένα ευχαριστώ στην Άντζελα που δεν είναι πια εδώ και η οποία στήριξε τη τρέλα μου και με τη σχολή και με το ραδιόφωνο λέγοντας μου πως αν δεν το έκανα και δεν τολμούσα θα το μετάνιωνα.... thank you always and eternally... Σπορ FM 94,6 #bestjobintheworld #friends #radiomemories.#memoriesforlife #bestyearsofmylife #nothingisimpossible

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Sotirakopoulos (@christossotirakopoulos) στις