Μετά την ακύρωση της πτήσης Γκρατς-Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε ένα ξενοδοχείο για να μείνει η ελληνική αποστολή, η οποία έφτασε οδικώς από το Γκρατς στην αυστριακή πρωτεύουσα λίγο πριν της 23:00 της Κυριακής.

Κατά το check in στα δωμάτια, η αποστολή ενημερώθηκε πως το εστιατόριο έκλεινε ακριβώς την ίδια ώρα όταν ο Γκιγιέρμο Ναράνχο ρώτησε που βρίσκεται η τραπεζαρία για το δείπνο. Παρά την αναστάτωση και την ταλαιπωρία, η ομάδα πήγε και έφαγε πρόχειρο φαγητό σε κάποιο κοντινό κατάστημα της περιοχής.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αποστολής, Βαγγέλης Περόπουλος που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας για να κανονίσει τα εισιτήρια της επιστροφής στην Ελλάδα, ενημέρωσε τα μέλη της «γαλανόλευκης» πως η εταιρεία δε θα έβαζε άλλο αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας και, έτσι, αναγκαστικά η επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έπρεπε να γίνει σε τέσσερις δόσεις.

Έτσι, από τις 3:00 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αθλήτριες και μέλη του staff αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ