Gossip

Οι… αποκαλύψεις της Iggy για τον Νικ Γιανγκ

Άχρηστες και όχι τόσο… κομψές λεπτομέρειες τις προσωπικής ζωής της με τον άσο των Λέικερς, Νικ Γιανγκ, έδωσε στη δημοσιότητα η Iggy Azalea.

Οι Αμερικάνοι το λένε… too much information. Και μάλλον έχουν δίκιο στην περίπτωση της Iggy Azalea, η οποία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και από όσες θα ήθελαν ακόμη και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της για την προσωπική της ζωή με τον Νικ Γιανγκ.

Η 24χρονη ράπερ, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο 29χρονος άσος των Λέικερς, που εκείνη τη στιγμή ήταν επίσης στον «αέρα» μέσω τηλεφώνου, συνηθίζει να… ανακουφίζεται την ώρα που κοιμάται («he is a sleep-farter», η ατάκα της).

Παράλληλα μίλησαν για τη συμβίωσή τους. «Είναι πολύ βρώμικος. Ευτυχώς που έχουμε οικιακή βοηθό. Δεν γίνεται αλλιώς», είπε εκείνη. «Είναι θεότρελη. Κάποιες φορές ξεσπά όλα της τα νεύρα πάνω μου», είπε εκείνος.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους. Κάθε άλλο! Πρόσφατα η Iggy του χάρισε μια πανάκριβη Chevrolet του 1962 και ο Γιανγκ είπε στον αέρα πως ήθελε να την πάει βόλτα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x