Κώστας Νικολακόπουλος

Οι δικαστές ξεκάθαρα δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς του Λασκαράκη…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την απόφαση εις βάρος του Ολυμπιακού και στέκεται στην στάση των δικαστών απέναντι στην κατάθεση του βοηθού παρατηρητή.

***Έχει ενδιαφέρον η ανάγνωση της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

***Οι δικαστές επέβαλλαν στον Ολυμπιακό μία πάρα πολύ σκληρή τιμωρία («αυστηρή» την χαρακτήρισε ο γνωστός δικηγόρος Αλ. Κούγιας, σημειωτέον εκτιμώντας ότι θα μειωθεί στην έφεση), αλλά παρά το πρωτοφανές «κλίμα» που δημιουργήθηκε από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, δεν αφαίρεσαν βαθμούς από τον πρωταθλητή Ελλάδας κι έτσι δεν αλλοιώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος και δεν αλλάζει χέρια το πρωτάθλημα, όπως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ-κι όχι μόνο.

***Να προσέξουμε, πάντως, το σημείο εκείνο της απόφασης των δικαστών, σύμφωνα με το οποίο δεν γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός του βοηθού παρατηρητή Λασκαράκη, ότι δέχθηκε επίθεση με κλοτσιές κλπ, κλπ.

***Η απόφαση μιλάει για «απώθηση του βοηθού παρατηρητή» και αναφέρει κατηγορηματικά πως «δεν αποδείχθηκε ότι ασκήθηκε εις βάρος του οιαδήποτε άλλη μορφή βίας, αφενός μεν διότι αν και ο ίδιος αναφέρει ότι δέχθηκε λακτίσματα παρουσία αστυνομικών υπαλλήλων, ουδέν σχετικό αναγράφεται στην έκθεση της Αστυνομίας. Αφετέρου δε στο β΄ ημίχρονο ο ίδιος βοηθός παρατηρητή εκτέλεσε κανονικά τα καθήκοντά του, πράγμα που δεν θα ήταν σε θέση να κάνει, εάν είχε τραυματιστεί».

***Η συνέχεια στην επιτροπή εφέσεων, τόσο από τον Ολυμπιακό, που θεωρεί πολύ άδικη την ποινή, όσο κι από τον ΠΑΟΚ, που ενδεχομένως να φτάσει και στο Ανώτατο Διαιτητικό δικαστήριο, αφού λυσσασμένα προσπαθεί να πάρει στα χαρτιά, ένα πρωτάθλημα που το πήρε καθαρά και άξια μέσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x