Betmasters

Οι εκτιμήσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το ντέρμπι στο Λονδίνο

Στην Πρέμιερ Λιγκ η αγωνιστική φέρνει τους «μεγάλους» σε εντός έδρας μονομαχίες αλλά και ένα δυνατό ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει αφού αρκετοί θυμούνται το περυσινό ματς όταν στο ίδιο γήπεδο η Τότεναμ έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για διεκδίκηση του τίτλου από την Λέστερ.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα αυτό οφείλεται στον Αντόνιο Κόντε. Η αλλαγή συστήματος γέμισε αυτοπεποίθηση την ομάδα, η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές, φιγουράροντας πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αντίθετα η Τότεναμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League αφού στον τελικό που έδωσε απέναντι στην Μονακό εμφαίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κάνοντας το πρώτο σουτ προς την αντίπαλη εστία, στη φάση του πέναλτι με το οποίο σκόραρε στο 2ο ημίχρονο.

Πλέον πιστεύω ότι οφείλει να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και περιμένω ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Φαβορί αναμφίβολα είναι η Τσέλσι όμως η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπορεί να σκοράρει. Όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να ακολουθήσει τον άσο συνδυαστικά με το Over ενώ όποιος θέλει να πάει σε πιο safe επιλογή, μπορεί να ακολουθήσει το Γκολ/Γκολ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x