Δελτία Τύπου

Οι καλύτερες εκπτώσεις στην Ελλάδα βρίσκονται στο Picodi!

Όσοι κάνουν online αγορές όμως μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, όχι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων.

Οι περισσότεροι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους σε περίοδο εκπτώσεων, αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές για να εξοικονομήσουν χρήματα. Όσοι κάνουν online αγορές όμως μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, όχι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων. Γι’αυτό τον λόγο υπάρχει η ιστοσελίδα picodi.com/gr που προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις, προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς για online αγορές.

inner

Το Picodi λειτουργεί σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο και το εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές. Περιλαμβάνει εκπτώσεις έως και 80% σε χιλιάδες προϊόντα και τις καλύτερες προσφορές από εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμα, στο Picodi βρίσκονται εκπτωτικοί κωδικοί που προσφέρουν επιπλέον έκπτωση, δώρο ή δωρεάν μεταφορικά. Μπορείς να βρεις προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, είδη για το σπίτι, τα κατοικίδια, τα χόμπι. Επίσης, το Picodi σε ενημερώνει πάντα για τις καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ώστε να ταξιδεύεις με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η χρήση του Picodi είναι εύκολη και διασκεδαστική. Κάνοντας δωρεάν εγγραφή, ενημερώνεσαι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις καλύτερες προσφορές και τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς. Έτσι μπορείς να κάνεις τις πιο οικονομικές αγορές στη σωστή στιγμή. Στο Picodi βρίσκονται τα μεγαλύτερα online καταστήματα όπως Public, MyShoe, E-shop, Plaisio, Intersport, BrandsGalaxy, Ryanair, Uber, Aegean, Kotsovolos, Asos και εκατοντάδες ακόμα καταστήματα.

Ανακάλυψε τις προσφορές Picodi και κάνε οικονομικές αγορές από το σπίτι, το γραφείο, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, χωρίς να χάσεις ούτε μία προσφορά!

inner

Στη σημερινή εποχή της κρίσης, το Picodi ήρθε να δώσει τη λύση και να προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε όλοι: οικονομία. Κι έτσι απλά μπορείς να κάνεις online αγορές από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σου όπου κι αν βρίσκεσαι εξοικονομώντας χρήματα. Διάλεξε το Picodi για τις πιο εύκολες και οικονομικές online αγορές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x