sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι μερακλήδες που έκαναν πράξη την απόλυτη αντρική φαντασίωση: Σεξ στη σέντρα του γηπέδου!

Το «παιχνίδι κέντρου» είναι βαρετό στο ποδόσφαιρο. Έκτος κι αν το μαρκάρισμα δεν είναι man to man, αλλά… man to woman! Το sport-fm.gr θυμίζει ματσάρες στη σέντρα γηπέδων από μερακλίδικα ζευγάρια…

Είναι από τα κυρίαρχα πράγματα στο μυαλό ενός άνδρα.

Εκ των βασικών προτεραιοτήτων στη ζωή του και εκ των κυριότερων θεμάτων που τον απασχολούν:

Σεξ και ποδόσφαιρο.

Αν συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η απόλαυση που προκαλεί το καθένα από μόνο του είναι τεράστια, φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβεί αν… τα συνδυάσεις. Και πόσο πρέπει να υποκλιθούμε όλοι μας στους μερακλήδες που έκαναν πραγματικότητα την απόλυτη φαντασίωση ενός ποδοσφαιρόφιλου:

Να κάνει σεξ ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Θεωρητικά λοιπόν το να βάλεις γκολ από το κέντρο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πρακτικά όμως επιβεβαιώνεται το ίδιο που ισχύει και στην μπάλα: Άμα ο παίκτης είναι… τεχνίτης (και έχει γλυκό και κάποιο άλλο μέλος του σώματος πέρα από το πόδιι του) μπορεί να σκοράρει και από τη σέντρα.

Ο πρώτος εξάλλου που το απέδειξε ήταν ένας γνωστός μας: Ο Ντίνο Ντρπιτς! Ο Κροάτης στόπερ μπορεί να πέρασε και να μην ακούμπησε από την ΑΕΚ, ωστόσο ακούμπησε (και με το παραπάνω) τη σύζυγό του ένα βράδυ στο «Μάξιμιρ Στάντιον»!

Ως παίκτης λοιπόν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο πρώην «κιτρινόμαυρος» είχε εκπονήσει το 2009 ολόκληρο σχέδιο. Και όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η (επίσης αξέχαστη στους φίλους της ΑΕΚ) Νίβες Σέλσιους, το πλάνο δούλεψε… ρολόι:

«Ο Ντίνο τα είχε κανονίσει όλα. Είχε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του γηπέδου να ανάψουν τα φώτα για μας. Και τελικά εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σεξ στη σέντρα ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ήταν πολύ βρώμικο».

inner

inner

Δεν χρειάζεται όμως να είσαι ποδοσφαιριστής για να έχεις παίξει… μπαλίτσα και σε αυτό το επίπεδο. Γιατί το ίδιο καλά τα έχουν καταφέρει κατά καιρούς και φίλαθλοι. Ή τουλάχιστον αυτή η εντύπωση κυριαρχούσε για ένα μεγάλο διάστημα τον Φεβρουάριο του 2015, έπειτα από ένα περιστατικό στο γήπεδο της Τσάρλτον.

Είχε καταγραφεί λοιπόν ένα ζευγάρι να έχει εισβάλλει στην έδρα του αγγλικού συλλόγου τα ξημερώματα, να έχει εγκατασταθεί στη σέντρα και να επιδίδεται σε ενθουσιώδη καβαλαρία.

inner

Όπως είναι λογικό, το σχετικό video που ανέβηκε στα social media έγινε viral σε λίγα μόνο λεπτά. Η διοίκηση της Τσάρλτον δήλωνε αναστατωμένη από το κρούσμα και ζητούσε έρευνες από την αστυνομία.

Για να αποκαλυφθεί τελικά (έπειτα από τον τεράστιο ντόρο που δημιουργήθηκε) ότι επρόκειτο για διαφημιστικό τρικ. Και ότι το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο από τον σύλλογο, ώστε να προωθηθεί ένα πρόγραμμα που έδινε την ευκαιρία σε φιλάθλους να παίξουν ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες και είχε το εμπορικό σλόγκαν «Score at the Valley».

Μπορεί όμως το συγκεκριμένο… ματσάκι να ήταν σικέ, ωστόσο εκείνο που διεξήχθη ένα άλλο καυτό βράδυ στην Κοπεγχάγη είχε παιχτεί στα ίσια. Σώζοντας μάλιστα το κύρος του συλλόγου που το φιλοξένησε.

Το 2013 λοιπόν η Μπρόντμπι υποδεχόταν την αδύναμη Ράντερς. Αν και φαβορί, κόλλησε στο 0-0. Δυο οπαδοί της ωστόσο (διαφορετικού φύλου) αρνήθηκαν να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι θα φύγουν από το γήπεδο χωρίς να έχει μπει γκολ. Και αφού κατάφεραν να τρυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο, άρχισαν (και μάλιστα υπό το φως των προβολέων) να δίνουν πόνο στη σέντρα!

inner

Έστω και καθυστερημένα όμως, οι «αετοί» σεκιούριτι του γηπέδου τους ανακάλυψαν. Τους υποχρέωσαν να ντυθούν και να φύγουν. Και εξανέμισαν και την τελευταία ελπίδα όσων είχαν παίξει… over το ματσάκι να πληρωθούν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x