Παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS Europe), η πορεία της προετοιμασίας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας. Η παρουσίαση έγινε από το μέλος του γραφείου Τύπου των Αγώνων της Πάτρας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της AIPS Europe, Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Οι αγώνες της Πάτρας και η όλη παρουσίαση, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που είναι αθλητικοί συντάκτες από όλη την Ευρώπη. Κάποιοι εξ' αυτών, που προέρχονται από χώρες που πρόκειται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Πάτρα, ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες για την προετοιμασία, τις εγκαταστάσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που θα καλύψουν τους αγώνες.

Στην κατηγορία αυτών που ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να είναι παρόντες στη διοργάνωση, ανήκουν ο πρόεδρος της AIPS Europe, Charles Camenzuli από τη Μάλτα, ο γενικός γραμματέας Predrag Milinkovits από τη Σερβία, ο ταμίας Murat Agca από την Τουρκία, το μέλος Μιχάλης Γαβρηιλίδης από την Κύπρο και το επίσης μέλος Gianfranco Coppola από την Ιταλία. Ο τελευταίος, που είναι και μέλος του γραφείου Τύπου της 30ης Θερινής Πανεπιστημιάδας που θα διεξαχθεί 3-14 Ιουλίου 2019 στη Νάπολι, ζήτησε μάλιστα την άδεια να παρουσιάσει τους Αγώνες της Πάτρας στη χώρα του, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που όπως ανέφερε, παρουσιάζει στην Ιταλία.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής συμφώνησαν να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι παρών στη Βουδαπέστη ήταν και ο αθλητικός συντάκτης της γαλλικής εφημερίδας «L’equipe» και σύμβουλος του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach, Alain Lunzenfichter, ο οποίος θα βρεθεί το καλοκαίρι στην Πάτρα, με την ιδιότητα του συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.mbgpatras2019.gr.

Instagram: mbg_patras_2019
Facebook: MBGPatras2019

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ