Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι νέες αθλητικές εκπομπές του Action 24!

Η «Στάση media» έχει πληροφορίες, για τα πλάνα του Action 24 σχετικά με το αθλητικό του κομμάτι που θα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο, καθώς προστίθενται δύο νέες εκπομπές και αλλάζει η κυριακάτικη.

Το (κατά βάση) αθλητικό κανάλι, λοιπόν, που εκπέμπει και ελεύθερα, αλλά και είναι και στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova θα προσθέσει δύο νέες καθημερινές εκπομπές.

Μία πρωϊνή που θα προβάλλεται απ' τις 8 μέχρι τις 10 και θα παρουσιάζει ο Δημοσθένης Καρμοίρης και μία βραδινή, 21.00 με 22.00, την οποία θα παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός. Τίτλος της πρώτης θα είναι «Sports το πρωί» και της δεύτερης «Sports live».

Μεγάλες αλλαγές, τέλος, θα έχει και η κυριακάτικη εκπομπή που θα ξεκινήσει στις 5/10 (στις 6/10 οι δύο πρώτες) και θα έχει κανονικά στιγμιότυπα της Σούπερ Λίγκα. Θα την παρουσιάζει (αντί του Χάρη Αλευρόπουλου) ο Αντώνης Κατσαρός, ενώ θα αλλάξει και η φιλοσοφία της.

Θα υπάρξουν και συνεργασίες του καναλιού με ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων και τα ονόματα θα «κλειδώσουν» στις αμέσως επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x