Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι παραγωγές Εθνικής και Ολυμπιακού στη ΝΕΡΙΤ!

Δύο κολλητές τηλεοπτικές παραγωγές θα κάνει η ΝΕΡΙΤ μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Η πρώτη μεθαύριο (14/10) του αγώνα της Εθνικής μας με την Β. Ιρλανδία και η άλλη του Ολυμπιακός-Γιουβέντους (22/10)...

Ο αγώνας της Εθνικής μας είναι στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και η αναμέτρηση των Πειραιωτών, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αν στα προκριματικά του Euro 2016 είχε προηγηθεί η παραγωγή του Ελλάδα-Ρουμανία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρόκειται για την πρώτη της δημόσιας τηλεόρασης μετά από χρόνια.

Κοντολογίς, προκειται για διπλό «στοίχημα» της ΝΕΡΙΤ και ειδικά αυτό της 22ας Οκτωβρίου θα είναι το μεγαλύτερο στην μικρή μέχρι στιγμής ιστορία της. Και είναι το μεγαλύτερο λόγω του ειδικού βάρους που έχει το Τσάμπιονς Λιγκ και του ότι την εικόνα θα πάρουν κανάλια σε όλο τον κόσμο.

Από αύριο (13/10), λοιπόν, οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ θα κινηθούν σε διπλό ταμπλό, θα κληθούν να ...τρέξουν την προετοιμασία και των δύο παραγωγών με αυτή του αγώνα της Εθνικής μας να έχει την χρονική προτεραιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x