Μουντομπάσκετ 2014

Οι Πελαργοί πέταξαν και για Σεβίλλη

Η Εθνική δεν θα είναι μόνη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Πελαργοί θα είναι ξανά στο πλευρό της, παρότι το κόστος για ταξίδι, διαμονή και εισιτήρια είναι πολύ μεγάλο.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά οι Πελαργοί δεν άφησαν ποτέ μόνη της την Εθνική και δεν σκοπεύουν να το κάνουν ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Μπορεί η κρίση να έχει «τσακίσει» τους περισσότερους Έλληνες, αλλά σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση οι φίλοι της «επίσημης αγαπημένης» θα είναι παρόντες.

Η εκδρομές τους έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη και ολοκληρώνονται την Παρασκευή, με τους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 άτομα για τους αγώνες της πρώτης φάσης.

Ο αριθμός μπορεί να φαντάζει μικρός, αλλά το κόστος δεν είναι καθόλου μικρό. Για την πρώτη φάση απαιτούνται κάτι παραπάνω από 800 ευρώ το άτομο, ενώ περίπου άλλα τόσα κοστίζει για να παρακολουθήσει κάποιος τη διοργάνωση από τους «16» και μετά στη Μαδρίτη. Κι αυτές είναι τιμές σε προσφορά.

Μάλιστα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν ακριβά. Μόνο για την Αργεντινή είναι 55 ευρώ, ενώ για τα άλλα τέσσερα παιχνίδια 27 ευρώ (με ένα εισιτήριο παρακολουθείς δύο διαδοχικούς αγώνες από τους τρεις της ημέρας) και τα νοκ άουτ είναι ακόμη πιο «τσιμπημένα».

Ως συνήθως, οι Πελαργοί θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού πέρα από τους αγώνες της Εθνικής που θα παρακολουθήσουν, έχουν οργανώσει μικρές εξορμήσεις για να δουν τις ομορφιές της Ανδαλουσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x