Stoiximan Super League

Οι σημειώσεις από Σταντάρ για Παναθηναϊκό

Διαβάστε τα καλά στοιχεία από πλευράς Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Ατρόμητο, που είδε άνθρωπος της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος θεωρεί πιο έτοιμο το «τριφύλλι», ενώ του «γυάλισε» ο Μπεργκ.

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Γκι Λουζόν, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Απ. Νικολαΐδης» και παρακολούθησε το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού -κόντρα στον Ατρόμητο- πριν την αναμέτρηση με τους Βέλγους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς σχολίαζε, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της «SportDay», πριν την αναμέτρηση των «πράσινων», οι οποίοι νίκησαν 2-1 τους «μπλε» πως ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του είναι πιο έτοιμος και τόνισε ότι οι δευτεραθλητές της Jupiler League χρειάζονται 4-5 μεταγραφές.

Μετά το ματς, όπου είχε γίνει πιο... σοφός, καθώς είχε δει περισσότερες λεπτομέρειες του τρόπου του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, το μέλος του τεχνικού τιμ της Σταντάρ Λιέγης τόνισε ότι η ελληνική ομάδα βγάζει ενέργεια, πως έχει ομοιογένεια και ότι δεν αφήνει ελεύθερο γήπεδο στον αντίπαλο της. Επιπλέον, ανέφερε πως ο επιθετικός της θα έπαιζε για… πλάκα στην ομάδα του. Προφανώς εννοούσε τον Μπεργκ, ο οποίος πάντως είχε παρτενέρ τον Πέτριτς για 60 λεπτά. Όμως, ο Σουηδός θεωρείται βασικός και σε αυτόν αναφερόταν κατά πάσα πιθανότητα. Μάλιστα, ο θεωρητικά καλύτερος παίκτης που έχει η Σταντάρ στη γραμμή κρούσης, ο Εζέκιελ αναμένεται να πουληθεί με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ στο Κατάρ.

Σε ότι αφορά τις αδυναμίες που διέκρινε στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς δεν εκφράστηκε για αυτές.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x