Γενικά

Οι συγκινητικές ευχές της Άννας Κορακάκη στον πατέρα της (pic)

Ο Τάσος Κορακάκης έχει σήμερα τα γενέθλια του και η Άννα Κορακάκη του ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο. Διαβάστε τι έγραψε για τον πατέρα και προπονητή της.

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, η Άννα Κορακάκη, ευχήθηκε μέσω instagram στον πατέρα και προπονητής της Τάσο Κορακάκη για τα γενέθλια του.

Αναλυτικά όσα έγραψε για τον πατέρα της η Άννα Κορακάκη

Αν έγραφα παραμύθι και ο ήρωας ήταν γένους θηλυκού, θα ήταν η καλή νεράιδα που σου αλλάζει ριζικά τη ζωή... Εκείνη που πραγματοποιεί μαγικά όλα τα όνειρα της ζωής σου. Και πάλι όμως, παρόλο που είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή κάποιου, ποτέ δεν είναι η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού...Έρχεται πάντα δεύτερη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με 'μας, με κάποιες διαφορές.

Δεν είναι η καλή νεράιδα, αλλά ο ήρωάς μου. Δεν έχει το μαγικό ραβδί με τις μαγικες ιδιότητες που τ'αλλάζει όλα εύκολα...Παλεύει, εργάζεται σκληρά και μοχθεί για να τ'αλλάξει. Δίκαιος, θαραλλέος, τολμηρός, ειλικρινής, ευαίσθητος, δοτικός, εργατικός, ανιδιοτελής, ταπεινός, γενναιόδωρος, μεγαλόκαρδος. Αυτός είναι ο ήρωας του δικού μου παραμυθιού, της δικής μου ζωής...Σήμερα έχει τα γενέθλιά του και του εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία. Είμαστε τυχεροί κι ευλογημένοι που τον έχουμε.
Σ' αγαπώ.


Αν έγραφα παραμύθι και ο ήρωας ήταν γένους θηλυκού, θα ήταν η καλή νεράιδα που σου αλλάζει ριζικά τη ζωή... Εκείνη που πραγματοποιεί μαγικά όλα τα όνειρα της ζωής σου. Και πάλι όμως, παρόλο που είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή κάποιου, ποτέ δεν είναι η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού...Έρχεται πάντα δεύτερη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με 'μας, με κάποιες διαφορές. Δεν είναι η καλή νεράιδα, αλλά ο ήρωάς μου. Δεν έχει το μαγικό ραβδί με τις μαγικες ιδιότητες που τ'αλλάζει όλα εύκολα...Παλεύει, εργάζεται σκληρά και μοχθεί για να τ'αλλάξει. Δίκαιος, θαραλλέος, τολμηρός, ειλικρινής, ευαίσθητος, δοτικός, εργατικός, ανιδιοτελής, ταπεινός, γενναιόδωρος, μεγαλόκαρδος. Αυτός είναι ο ήρωας του δικού μου παραμυθιού, της δικής μου ζωής...Σήμερα έχει τα γενέθλιά του και του εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία. Είμαστε τυχεροί κι ευλογημένοι που τον έχουμε. Σ' αγαπώ. #happybirthdaydaddy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki Official (@annakorakaki) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x