Games

Οι συλλογές Fifa 365 από την Panini για το 2019 είναι εδώ! (pics)

Η φετινή συλλογή Fifa 365 2019 από την Panini περιέχει για πρώτη φορά τρία ελληνικά club, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ!

H Panini, η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως η οποία έχει πνευματικά δικαιώματα από την FIFA για δημιουργία ποδοσφαιρικών συλλογών αυτοκόλλητων και trading cards, έφερε τις συλλογές Fifa 365 για το 2019. Οι συλλογές αυτές είναι αθλητικές εγκυκλοπαίδειες και η αξία τους αυξάνεται στο πέρασμα του χρόνου.

H συλλογή Fifa 365 με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Διατίθεται από την Panini από το 2015 και περιέχει μερικά από τα δημοφιλέστερα ποδοσφαιρικά club από όλο τον πλανήτη . Μέσα στη συλλογή μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες με τις χαρακτηριστικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της προηγούμενης χρονιάς , rankings και standings από τις μεγαλύτερες ανδρικές και γυναικείες παγκόσμιες διοργανώσεις! Η φετινή συλλογή Fifa 365 2019 περιέχει για πρώτη φορά τρία ελληνικά club τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ!

inner

Το Fifa 365 2019 αποτελείται από περισσότερα από 600 αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας και απεικόνισης τα οποία συμπληρώνουν το πολυτελές άλμπουμ των 64 σελίδων!

Η συλλογή Fifa 365 Adrenalyn

Το 2016 διατέθηκε για πρώτη φορά το δεύτερο μέρος της συλλογής Fifa 365 με την ονομασία Adrenalyn. Η συλλογή Adrenalyn αποτελείται από κάρτες που συμπληρώνουν το binder (Mega starter pack) ή ανταλλάσσονται μεταξύ των συλλεκτών και συλλεκτική θήκη! Η φετινή συλλογή αποτελείται από περισσότερες από 400 κάρτες με 16 από τις ισχυρότερες ομάδες και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο! Οι κάρτες έχουν δείκτες που βαθμολογούν τις ικανότητες του παίκτη και χρησιμεύουν στο online gaming!

Για πρώτη φορά οι συλλέκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες για να παίξουν διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας www.adrenalynpf365.com με αντιπάλους από όλο τον κόσμο!

Στη φετινή συλλογή τα φακελάκια περιέχουν 6 κάρτες με ποδοσφαιριστές οι 2 εκ των οποίων είναι σπέσιαλ και περιέχουν τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές!

Adrenalyn XL metal cards collection

Το τρίτο μέλος της οικογένειας Fifa 365 είναι το Adrenalyn XL metal cards collection το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα από το 2017. Η φετινή συλλογή αποτελείται από φακελάκια που περιέχουν 3 μεταλλικές ταυτότητες, binder 12 σελίδων και συλλεκτικό κουτί που περιέχει 3 φακελάκια και 2 σπέσιαλ συλλεκτικές μεταλλικές ταυτότητες. Ο συλλέκτης όπως και στο Adrenalyn XL Cards, μαζεύει τις μεταλλικές ταυτότητες, τις ανταλλάζει είτε φυσικά είτε μέσω Internet και παίζει είτε φυσικά με άλλου συλλέκτες είτε ιντερνετικά. Τα φακελάκια περιέχουν νέα σετ ταυτοτήτων εξαιρετικής ποιότητας οι οποίες διαθέτουν προστατευτική μεμβράνη.

Το Fifa Adrenalyn XL metal cards 2019 αποτελείται από 266 μεταλλικές ταυτότητες με παίκτες και ομάδες παγκόσμιου βεληνεκούς καθώς και τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x