Γενικά

Όλα έτοιμα για το Κύπελλο Ακρόπολις

Η αντίστροφη μέτρηση για το «30ο Κύπελλο Ακρόπολις» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει κι ο κόσμος της ξιφασκίας περιμένει με αγωνία την έναρξη της διοργάνωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «30ο Κύπελλο Ακρόπολις» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει κι ο κόσμος της ξιφασκίας περιμένει με αγωνία την έναρξη της διοργάνωσης, καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα της σπάθης Γυναικών θα έρθουν στην Αθήνα.

Όλα είναι έτοιμα για το «Κύπελλο Ακρόπολις» κι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανώλης Κατσιαδάκης δεν κρύβει την ικανοποίησή του τόσο για τις προετοιμασίες, όσο και για τις συμμετοχές που αποτελούν ρεκόρ, καθώς έφτασαν τις 174 από 35 χώρες.

«Όλα είναι έτοιμα για το “30o Κύπελλο Ακρόπολις”. Τόσο η ομοσπονδία, όσο και οι φίλαθλοι του αθλήματος περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ξεκινήσει η διοργάνωση. Οι καλύτερες αθλήτριες του κόσμου θα έρθουν στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα» τόνισε ο Μανώλης Κατσιαδάκης στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά φέτος το “Κύπελλο Ακρόπολις” θα περιλαμβάνει τη Σπάθη γυναικών κι όχι αντρών, όπως γινόταν μέχρι πέρυσι. Ο λόγος ήταν αφενός για να δώσουμε την ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στο εξωτερικό κι αφετέρου οι φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τη Βουγιούκα σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση. Το ρεκόρ συμμετοχών και η εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πραγματικά μας τιμά και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τους αγώνες» κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x