Mini Football

Όλη η Ελλάδα στο ρυθμό του N'JOY UNI-League 13!

Οι ομάδες ετοιμάζονται πλέον για την τελευταία βδομάδα πριν τις εορτές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών...

Το πρωτάθλημα εξελίσσεται κανονικά, με τα πρώτα δείγματα απ όλη την Ελλάδα να δείχνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και συναρπαστικές διακυμάνσεις. Θεσσαλονίκη, Βόλος, Χαλκίδα και Κρήτη φιλοξένησαν τις ομάδες του N'JOY UNI-League 13 στα κατά τόπους γήπεδα και, αν ο καιρός επέτρεπε στους Κρήτες να "ξεδιψάσουν" στον αγωνιστικό χώρο, τότε το θέαμα θα ήταν …πολλαπλάσιο.

Έτσι λοιπόν, διεξήχθησαν πολλοί αγώνες στα γήπεδα της χώρας, με τα εντυπωσιακά σκορ να ξεχωρίζουν για άλλη μία φορά!

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ παραμένει χορηγός εκπαίδευσης δωροθετώντας τους Πρωταθλητές με σημαντικές υποτροφίες διαφορετικού ύψους η καθεμία αναλόγως της διάκρισης.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων 4 ημερών:

Αποτελέσματα Θεσσαλονίκης:
ΧΙΟΣ FC -VODKA JUNIORS:2-6
ΝΟΝΑΜΕ)-LOCO FC:12-2
ΛΕΜΕΣΟΣ FC)-NERDS FC:2-7
ΣΩΜΑΝ-AELCOHOLICS:5-4
ΠΑΝΑΚΜΙΑΚΟΣ(ΙΕΚ ΑΚΜΗ)-ΠΑΙΔΑΡΟΙ:5-6
ΧΑΝΙΩΤΕΣ-ΘΑΣΟΣ:4-11
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ-THE LEGENDS:6-5
ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ-ΠΑΠΑΔΕΣ FC:5-8
ΣΚΟΥΑΝΤΡΑ ΑΤΖΟΥΡΑ-LOS BONOBOS:12-1
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ-ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ:2-11

Αποτελέσματα Βόλου:
Μπαφανιακός-Άπλυτοι:3-5 γήπεδο Μαγνησιακού
Dildos-Kανονιέρηδες:5-3 γήπεδο Olimpico
Galacticos-Υδραυλικοί(ΟΑΕΔ):10-4 γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Αποτελέσματα Χαλκίδας:
Τειτζήδες ΑΕ-Αφιονισμένοι:3-4
Άμπαλοι-Real Pesadilla(περσινή ομάδα):9-3
Fantastic 8-ΑΜF:5-12

Στο Ηράκλειο, πολλά παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας κι έτσι το μοναδικό ματς που διεξήχθη ήταν το Μπέμπηδες(ΤΕΙ Κρήτης)-Los Bandaleros με τελικό σκορ 4-4.

Ας μην ξεχνάμε πως, σύντομα, ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης το N’JOY θα ξεδιψάσει ολόκληρο το κοινό της με άφθονο σοκολατούχο γάλα όπως κάνει κάθε χρόνο σε κάποια από τα πιο απολαυστικά (για τους παίχτες) στιγμιότυπα της σεζόν! Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με 22 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν λοιπόν ίσως το πιο ονειρεμένο δώρο της διοργάνωσης, αν φυσικά εξαιρέσουμε την πρόκριση στο miniEURO 2014, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που σαν εμπειρία έχει αξία... ανεκτίμητη. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Κέρκυρα το www.palomablanca.gr και στο Ναύπλιο το www.amfitriti-pension.gr. H UMBRO αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2016 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από πολύ απλά σχέδια μέχρι τα πιο εντυπωσιακά της από τη νέα της κολεξιόν.

Το N’JOY UNI-League ως το εθνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Εθνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό 2014 της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x