Μαχητικά Αθλήματα

Όλο και πιο κοντά στο WWE η Ράουζι

Πολύ κοντά στην επίσημη μετακίνησή της από τις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) στο WWE φαίνεται πως είναι η Ρόντα Ράουζι.

Σελίδα στην καριέρα της θα αλλάξει, όπως όλα δείχνουν, η Ρόντα Ράουζι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Έρικ Μέλτζερ, η 30χρονη αθλήτρια έχει ήδη αρχίσει να προπονείται στο WWE, κάτι το οποίο σηματοδοτεί και επίσημα το τέλος της καριέρας της στις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ). Μάλιστα, μέσα στο 2018 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της.

Κάπως έτσι μια καριέρα που ξεκίνησε σπουδαία στις ΜΜΑ λήγει με τον πιο άδοξο τρόπο.

Η Ράουζι ήταν η αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια του UFC, θέτοντας η ίδια ως στόχο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αήττητη. Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες, η Χόλι Χολμ ήταν εκείνη που σταμάτησε το σερί της, νικώντας την με νοκ-άουτ στο δεύτερο γύρο της μεταξύ τους αναμέτρησης, το Νοέμβριο του 2015.

Το σοκ για την Ράουζι ήταν τεράστιο, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπέστη και έναν σοβαρό τραυματισμό στο σαγόνι. Έτσι, πέραν της ήττας, έπρεπε να ξεπεράσει και αυτό.

Μετά επό ένα χρόνο απουσίας, προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Απέναντι στην Αμάντα Νούνες, το Δεκέμβριο του 2016, της δόθηκε η ευκαιρία να ξαναγίνει η «βασίλισσα» της κατηγορίας της, όμως η κατάληξη του αγώνα δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε, καθώς έχασε με τεχνικό νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο.

Έτσι, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εξελίξεων, μια καριέρα που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τελειώνει άδοξα για το πρώην αστέρι των ΜΜΑ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x