Γενικά

Όλοι μας μπορούμε να πάμε σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από αυτή την εμφάνιση! (video)

Δεν το λέμε απλά για να το πούμε. Πραγματικά, μετά την προσπάθεια(;) της Eλίζαμπεθ Σούονεϊ στο halfpipe του σκι, ο καθένας μας μπορεί να δώσει το «παρών» στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού!

Έχεις κάνει σκι έστω και μία φορά στη ζωή σου;

Ξέρεις απλά και μόνο να φοράς τα πέδιλα;

Μπορείς να γλιστρήσεις στο χιόνι χωρίς να πέσεις;

Αν ναι, τότε είσαι έτοιμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Όχι, σοβαρά μιλάμε.

Μετά την εμφάνιση της -γεννημένης στην Αμερική- Ουγγαρέζας Eλίζαμπεθ Σούονεϊ στην Πιοντσάνγκ, στο halfpipe του σκι, ο καθένας μας μπορεί να λάβει μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Άνοιξε τον δρόμο για όλους μας η 33χρονη!

Πώς;

Δίχως να κάνει τίποτα!

Κυριολεκτικά…

Η Σούονεϊ ξεκίνησε και τελείωσε την προσπάθειά της στον προκριματικό χωρίς να πραγματοποιήσει κανένα κόλπο, καμία φιγούρα! Πήρε, απλά, λίγη φόρα και αφού… ξεκόλλησε από το χιόνι, στο οποίο «σκάλωσε» στην εκκίνηση, άρχισε να πηγαίνει αριστερά-δεξιά στην πίστα, μέχρι που τερμάτισε, με τους θεατές να αναρωτιούνται αν όλο αυτό ήταν αληθινό ή κάποιου είδους πλάκα!

Καμία πλάκα.

Μόλις είχαν δει τη χειρότερη εμφάνιση όλων των εποχών σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και παράλληλα, μία από τις πιο… εμπνευσμένες, αφού η εμφάνιση της κοπέλας από την Ουγγαρία προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια, εμπνέοντας, πραγματικά, πολύ κόσμο!

Τι είχε συμβεί και κυρίως, πώς βρέθηκε στη Νότια Κορέα, μεταξύ 2.951 κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, η Σούονεϊ;

Τίποτα τρομερό.

Απλά, ακριβώς επειδή η ποιότητά της δεν ξεπερνάει την ποιότητα ενός σκιέρ στον… Παρνασσό και επειδή όνειρό της ήταν να βρεθεί στους Αγώνες, ουσιαστικά έκλεψε! Πώς; Εύκολο…

Η πρόκριση για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη στο halfpipe του σκι απαιτεί την επίτευξη ενός ορισμένου αριθμού τερματισμών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Σουόνεϊ τερμάτισε σε 13 από αυτούς, δίνοντας, απλά, το «παρών», συμμετέχοντας, δε, σε αγώνες όπου έπαιρναν μέρος λιγότεροι από 30 αθλητές!

Δείτε και… εμπνευστείτε:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x