Γενικά

Όλοι μαζί στην «πράσινη» συγκέντρωση

Μπάσκετ γυναικών και τα δύο τμήματα του βόλεϊ γέμισαν το απόγευμα της Τρίτης (16/9) τον τάφο του Ινδού, όπου παρουσιάστηκαν οι φετινές ομάδες του Παναθηναϊκού, μαζί με τον αγιασμό των τμημάτων.

Με πολλά χαμόγελα και όρεξη για δουλειά έγινε το απόγευμα της Τρίτης (16/9) ο αγιασμός και η παρουσία του μπάσκετ γυναικών και του βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν στον τάφο του Ινδού, παρουσία και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα. Υποσχόμαστε οι νέες ομάδες του Παναθηναϊκού και στα τρία τμήματα να δώσουν το καλύτερο δυνατό για να δοξάσουν τον σύλλογο, να συνεχίσουν την βαριά παράδοση και να δώσουν χαρά στον κόσμο», σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη των «πρασίνων» και συνέχισε: «Ειδικά η ομάδα βόλεϊ ανδρών προχωράει βήμα-βήμα. Η συμφωνία μεταξύ υπουργού, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ έβαλε το νερό στο αυλάκι για να εξυγιανθεί το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ κι εμείς ως Παναθηναϊκός να προγραμματίσουμε τις υποχρεώσεις από το παρελθόν. Ουσιαστικά έχουμε να συντηρήσουμε δύο ομάδες, μία που αγωνίζεται και μία που διακανονίζουμε από παλιά. Παρόλα αυτά θα είμαστε καλύτεροι απ΄ ότι μας περιμένουν. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και τεράστια προβλήματα αλλά με τη βοήθεια του κόσμου τα λύνουμε και βάζουμε τον σύλλογο σε έναν δρόμο. Υποσχόμαστε κάθε σερβίς να έχει μέσα του τη μαχητική παναθηναϊκή ψυχή».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x