Ψυχαγωγία

Ολόκληρη η εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακούστε όλη την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» που μεταδόθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την Παρασκευή 24/3 με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Το ματς της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Βέλγιο αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα στη σημερινή εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλο. Στο πλαίσιο αυτό στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής άσος, Στράτος Αποστολάκης, που κατέθεσε τις δικές του εμπειρίες από την παρουσία του με τη «γαλανόλευκη».

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε και για θέματα της επικαιρότητας, όπως τη συμμετοχή του Κάρλος Ζέκα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, την κίνηση του Δημήτρη Πέλκα μετά το γκολ του κόντρα στον Πανιώνιο, μέχρι και για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Ολυμπιακό με τον Τάκη Λεμονή.





Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Ζέκα: «Ξέρω τον Βαγγέλη. Εύχομαι ότι ο Βαγγέλης δεν είχε κάτι κακό στο μυαλό του. Ακούγεται κάπως ρατσιστικό. Για τον Αντετοκούνμπο δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, είμαστε υπερήφανοι. Δεν είναι θέμα που αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά είναι κοινωνικό και θέλει μεγάλη ανάλυση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ένας πήρε την υπηκοότητα και επιτρέπεται να παίξει, αλλά ο άλλος δεν επιτρέπεται. Από τη στιγμή που παίρνει την υπηκοότητα, μπορεί να παίξει. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα. Είναι δυνατόν; Έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Αν ερχόταν δηλαδή πέντε, δέκα ή δώδεκα χρονών ο Αντετοκούνμπο θα υπήρχε πρόβλημα που παίζει στην Εθνική και δεν θα ήμασταν περήφανοι για όσα κάνει; Φυσικά δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον παράγοντα της ηλικίας. Στο μπάσκετ δεν τρώει θέση. Δεν ευθύνεται το ποδόσφαιρο για αυτό και δεν μου αρέσει να ακούγεται κάτι τέτοιο».

Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξης Σπυρόπουλος διάβασε ολόκληρη τη δήλωση του Βαγγέλη Μόρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη συμμετοχή του Κάρλος Ζέκα και ο Ντέμης Νικολαΐδης συμπλήρωσε:

«Χωρίς να έχω ακούσει την ολόκληρη δήλωση, είπα εξ αρχής ότι αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα, το ίδιο λέω και τώρα. Δεν μου ακούστηκε ωραία, αλλά αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα ο Μόρας. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα το τι γίνεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι άδικο να εστιάζουμε σε μία μεμονωμένη περίπτωση και να την κρίνουμε».

Για το περιστατικό με τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Πέλκα: «Πρώτα του φωνάζω και του μιλάω. Νέος είναι. Του εξηγώ τι είναι το ποδόσφαιρο, σε ποιους απευθύνεται. Θα του έβαζα ένα πρόστιμο, ίσως το 1/4 του συμβολαίου του. Δεν είναι ανάγκη να τον κρεμάσουμε, αλλά πρέπει και να τιμωρηθεί. Πρέπει να είμαστε καλοί παιδαγωγοί, ώστε οι νέοι παίκτες να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Πρέπει να μάθουν πού απευθύνονται. Υπάρχει πάθος στο ποδόσφαιρο. Τώρα δικαιολογίες, ότι δεν απευθυνόταν στους αντιπάλους, δεν υπάρχουν. Δεν πρέπει να μείνουμε παραπάνω. Τέτοιες χειρονομίες είναι σαφές ότι δεν πρέπει να γίνονται και προχωράμε παρακάτω»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ. Για έναν λόγο παραπάνω ο Ολυμπιακός. Έχει χάσει όλα τα ντέρμπι στο β' γύρο. Πόσα θα χάσει; Και στατιστικά να το πας. Έχει κάποιους παίκτες που είναι καλοί. Συνήθως υπάρχει μια αντίδραση. Εύχομαι να μην ενεργοποιηθεί με την ΑΕΚ».

Για την επιλογή του Τάκη Λεμονή από τον Ολυμπιακό: «Έκανε πολύ ωραία ματς στην Ευρώπη με τον Λεμονή. Θυμάμαι το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί να έχασε 4-2, αλλά ήταν πολύ καλός. Έκανε και τις εκτός έδρας νίκες. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει Έλληνα προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x