Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε το 1ο King of the Court στο πανέμορφο Οίτυλο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η διοργανωση King of the Court στο Οίτυλο της Μάνης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η διοργανωση King of the Court στο Οιτυλο της Μάνης. Η συνδιοργάνωση ήταν μια συνεργασία του Δήμου Αν. Μάνης, του Συνδέσμου εν Αθήναις Οιτυλιωτών και του IBeach Volleyball Club, υπο την αιγίδα της Hellenic Volleyball Federation.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συντόνιζε την παρουσίαση της διοργάνωσης ενω ο Mike Karkas ήταν στις μουσικές επιλογές. Ταυτόχρονα, πολλά πολιτιστικά δρώμενα με επίκεντρο τις τέχνες εξελίσσονταν εκτός γηπέδου.

Στο αγωνιστικό μέρος μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν Σταύρος Ντάλλας και Αλέξανδρος Γεωργούλης με φιναλίστ τους Ryan Jay και Benjamin Clancy ενώ στις γυναίκες Μαριάννα Μπιτσοπούλου και Νάντια Χρυσομαλλίδη. ήταν οι χρυσές νικήτριες με φιναλίστ την Χριστίνα Φαράντζου και Λιτώ Δοκοπούλου. Απονεμήθηκαν βραβεία MVP όπου κέρδισαν οι Στ. Ντάλας και Μ. Μπιτσοπούλου αντίστοιχα για την απόδοση τους στο τουρνουά.

Το iBeach Volleyball Club απένειμε 2 ξεχωριστά βραβεία στο περιθώριο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το iBeach Sportsmanship Award απονεμήθηκε στον Ryan Jay για την προσφορά του στο σωματείο ενώ βραβεύτηκαν οι συνδιοργανωτές Εύα Μεταλλινού, Γιώργος Στρατηγαρέας και Χρήστος Σπανέας για την ιδέα της διοργάνωσης, την άψογη διεξαγωγή του event και την άριστη συνεργασία

Στα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι πως για πρώτη φορά το άθλημα του βόλλευ εισήχθη στη συγκεριμένη περιοχή, ενώ η παρουσίαση του King of the Court έδειξε να αρέσει στους συμμετέχοντες και στο κοινό.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έκλεισε το φετινό καλεντάρι επίσημων διοργανώσεων. Στους συμμετέχοντες εκτός των χρηματικών επάθλων και των δώρων, κατανέμεται βαθμολογία ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστούμε θερμά του χορηγούς και υποστηρικτές μας. Πιο συγκεκριμένα την Μέλισσα, το Μέλι Αττικής, Sparta Beer, Wahene Surf, Evenos, Freshline, Cohette, Manibella,ΡΑΔΙΑΤΕΡ και Linkart καθώς και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία Πέτρα και Φώς, Αλκυών Seaside Studios, Vetilios Lithos, Hotel Limeni Village, Itilo Traditional Hotel Mani, Aria και Trapela Luxury Suites.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x