Betmasters

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Τεράστιο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον δεύτερο Ολυμπιακό και την τρίτη ΑΕΚ. Κανείς δεν θέλει να χάσει την επαφή του με την κορυφή.

Ματσάρα ολκής που θα απομακρύνει από την κορυφή τον ηττημένο και θα αποτελέσει τεράστιο πισωγύρισμα στη μάχη του τίτλου.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ πέτυχε επική ανατροπή επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-2. Πριν από λίγες μέρες οι δυο τους συγκρούστηκαν στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο και έμειναν στο 0-0. Καλύτερος ο Ολυμπιακός, στρωμένη η ΑΕΚ. Ακολουθεί η ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Βέβαια σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα είναι αλλαγμένος, αφού ο Γκαρθία προτίμησε να μην ανοίξει τα χαρτιά του και άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Ανσαριφάρντ, Φορτούνη και Μιραλάς.

Απόψε θα παίξουν όλοι από την αρχή αποτελώντας μαζί με τον Πάρντο την μεσοεπιθετική τετράδα στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων. Το 1-1 της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρας έριξε τους «ερυθρόλευκους» από την κορυφή και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Νωρίτερα είχα συμπληρώσει εννιά σερί νίκες. Μάλιστα επί πέντε αγώνες κρατούσαν απαραβίαστη την εστία τους. Σύμμαχος η παράδοση με 32-11-14 εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Υπήρξε μεγάλη γκρίνια για τον ορισμό του Παπαπέτρου ως διαιτητή του ντέρμπι και οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αντικατάστασή του. Αίτημα που φυσικά δεν έγινε δεκτό.

Δες την ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x