Betmasters

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Αιώνιος» προβληματισμός σε άδειο γήπεδο

Μέσα σε μία ψυχρή ατμόσφαιρα οι προβληματικοί στη φετινή σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν ένα ντέρμπι αντάξιο των ονομάτων τους.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί απόψε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή της απόφασης σχετικά με το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν κρύβει τις φετινές του αδυναμίες. Βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, αφού παράλληλα έχει ασκήσει έφεση σχετικά με το -3 που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια του αγώνα με την ΑΕΚ. Με λίγα λόγια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν πηγαίνει για τίτλο ή όχι. Ο Γκαρθία ξεπέρασε το θέμα με το αντικείμενο που τον βρήκε στο χείλος και θα κάτσει κανονικά στον πάγκο. Απαντες ψάχνουν το απόλυτο μέχρι τέλους. Ανασταλτικός παράγοντας οι άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας.

Εχει σκοράρει στα 12 από τα 15 τελευταία παιχνίδια του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι δυο τους έχουν φέρει έξι no goal στις οχτώ πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Πλήρης η αποστολή και δεδομένο το 4-2-3-1. Αιχμή του δόρατος στην επίθεση ο Ανσαριφάρντ και από πίσω του θα κινούνται Μάριν, Οφόε και Μιραλάς.

Δες όλη την ανάλυση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x