Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ...και Nova-ΔΤ!

Η μεγάλη στιγμη έφτασε. Αν και δεν θα είναι «ζωής και θανάτου», το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σίγουρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, για την τελευταία αγωνιστική του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα.

Όπως και το ντέρμπι «αιωνίων» του α' γύρου έτσι και αυτό που έρχεται θα έχει διπλή τηλεοπτική μετάδοση απ' τη Nova και την ΔΤ. Με τα δύο κανάλια να «κοιτάζουν», πλέον, την επόμενη φάση της διοργάνωσης που θα είναι τα πλέι-οφ. Εκεί την πρώτη επιλογή αγώνα θα την έχει η Nova και αυτό σε αντίθεση με ότι συνέβαινε ως τώρα όπου τον πρώτο λόγο είχε η ΔΤ.

Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της ερχόμενης Πέμπτης ίσως δεν θα είμαστε εκτός πραγματικότητας αν επισημάνουμε ότι θα είναι το πιο ενδιαφέρον απ' αυτά που (μέχρι τώρα) έχουν γίνει τώρα (μαζί με τον τελικό Κυπέλλου που έκρινε τίτλο).

Και ήταν δύο, για την κανονική περίοδο της Α1 (στη μετάδοση απ' την ΔΤ), ο τελικός Κυπέλλου (πάλι απ' την ΔΤ) και ο πρώτος του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα (από Nova και ΔΤ). Με λίγα λόγια, το ερχόμενο θα είναι το πέμπτο ντέρμπι που θα δείξει η ΔΤ και το δεύτερο η Nova, για την τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x